上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
43  442.2k

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0513_00822_001.html

連亞爺爺都中埋招

兒子居住荃灣卓明樓雞竇🤪🤪🤪

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-5-16 09:55 發表 查看引用來源
新冠肺炎:泰國將中港澳及南韓剔出疫區名單
https://hk.news.yahoo.com/%E6%96%B0%E5%86%A0%E8%82%BA%E7%82%8E%E6%B3%B0%E5%9C%8B%E5%B0%87%E4%B8%AD%E6%B8%AF%E6%BE%B3%E5%8F%8A%E5%8D%97%E9%9F%93%E5%89%94%E5%87%BA ...
點解唔放寬台灣嘅?🤣🤣🤣

引用:
原帖由 SZ11 於 2020-5-19 08:23 發表 查看引用來源
6月應該只會放寬俾部分人通關。吃喝玩樂就要等多陣,唔會一步到位。如果唔係袁國勇嗰班「專家」又出黎吠。
🤣🤣🤣

附件

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-5-28 12:31 發表 查看引用來源
鍾南山講到明話中港兩地疫情已穩定受控,兩地應恢復正常往來.鍾南山係同許樹昌,邊個權威啲?
梗係袁國勇教授🤣🤣🤣

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-5-28 14:14 發表 查看引用來源

請問袁教授話140萬人感染,幾時達標?
一早已經達標,不過佢記錯咗地方啫🤣🤣🤣

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-5-28 22:13 發表 查看引用來源
點解d曱甴仲唔買機票去鬼島既? 遲左又關門,鬼島都入唔到囉喎
依家點飛?

引用:
原帖由 魔鬼仔@666 於 2020-6-3 23:20 發表 查看引用來源
算吧啦,留港消肺吧

香港依家都有好野,不過就無咗返大陸個種優閒感覺,出咗火休褲走人

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-6-4 15:47 發表 查看引用來源
始終國內場, 地方闊落. GC平均年齡, 後生好多, 約30路. HK好多接近50路, 真系食吾落.
老尖好多後生的

引用:
原帖由 不能打出堅持男 於 2020-6-16 08:44 發表 查看引用來源

粵港澳只是零星個案都唔敢通關,放諸歐美,通關九世,仲要開香檳燒炮仗!香港D官,一D承擔都唔敢,一字既既之曰廢😠
好多技師發微信叫死了

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-6-16 09:20 發表 查看引用來源
技師,提早結婚,便可,馬上有人養。
可能要養返轉頭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆