上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
331  444.2k

回覆 1239# andy_2008 的帖子

係深圳檢測每次只180人仔,點解香港檢測要收到成千元?

回覆 1247# chukikwong 的帖子

點及你咁弱智,同一試劑香港比內地收費高幾倍,以後唔好再抗議物價貴啦

回覆 1245# 香港中心的主題 的帖子

同一試劑香港比內地收費高幾倍,任人魚肉,以後唔好再抗議物價貴啦.下次醫管局把醫院收費調高幾倍急症室收費加到500千奇唔好去抗議呀.

回覆 1255# 香港中心的主題 的帖子

民主=黑衣暴民+汽油彈+私了異見者+滅聲+破壞社會+攬炒,哈哈呢啲就係你所講嘅香港民主

引用:
原帖由 香港中心的主題 於 2020-6-6 23:48 發表 查看引用來源
犯左法,咁有無拉吖?!
警隊又等於販冰兵?犯法米一樣要拉!
豉油吾系你尼D人用架!內馳外張!
黑衣拉唔少,拉唔到你隻曱甴算你好彩.唔好淨係睇爛生果報,爛生果報係唔會報導黑衣被拉.國安法實施後曱甴一定落鑊

回覆 1266# 唯真唯善 的帖子

曱甴邊夠膽過羅湖橋呀.曱甴最叻就係係網絡上自hi

引用:
原帖由 香港中心的主題 於 2020-6-7 18:20 發表 查看引用來源
乜你衣家吾系係網絡咩?
系陰間send上黎架?!
洗吾洗燒D紙紮童女比你?
D紙紮童女留番比你自hi啦

回覆 1273# chukikwong 的帖子

你有鳩用先講啦,屎忽鬼

引用:
原帖由 hello179 於 2020-6-10 14:14 發表 查看引用來源
航班復飛我諗唔代表倒D乜,
我估特衰政府整個健康碼制度出來應該唔會淨係想玩一個月就收皮,
起碼玩三幾個月吧,

特衰政府係玩死旅遊業,酒店業,飲食業,零售業

引用:
原帖由 hello179 於 2020-6-10 14:14 發表 查看引用來源
航班復飛我諗唔代表倒D乜,
我估特衰政府整個健康碼制度出來應該唔會淨係想玩一個月就收皮,
起碼玩三幾個月吧,

特衰政府係玩死旅遊業,酒店業,飲食業,零售業

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆