上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
331  442.2k

引用:
原帖由 cooper8690 於 2020-10-3 17:37 發表 查看引用來源

陰撚功,走私一百幾十部舊手機過關拉鳩左,值10萬蚊都冇,仲話一千幾百萬大茶飯😂攞綜援好過啦,可以同技師講打政府工出糧呀

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20190903/mobile/bkn-20190903142546015-0903_00822_001.htm ...
你隻白痴曱甴真係冇腦,咩內地監獄可以俾囚犯上網咩?係就你班曱甴唔使呱呱叫話嗰12曱甴手足生死末卜囉.
你隻白痴曱甴冇本事食大茶飯就睇低人地.唔使咁自卑,唔做曱甴咪可以有機會食大茶飯.不過睇死你一世都係做曱甴,仲要係隻白痴曱甴

引用:
原帖由 cooper8690 於 2020-10-3 21:00 發表 查看引用來源

睇你條監躉水貨佬係慣犯,成撚日入去坐!一千幾百萬大茶飯?攞綜援潔身自愛啦死蠢!😂
白痴曱甴走水貨要打稅唔怪得你失業啦,自己去攞綜援又唔抵得人地食大茶飯又真係好悲,

你班曱甴手足就真係做哂監躉囉,成班曱甴手足等緊你隻白痴曱甴去團聚

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-10-3 21:07 發表 查看引用來源
最死唔斷氣的曱甴。。
夜晚4點鐘仲可以上黎回貼,話佢唔係垃圾都好難信。
曱甴係夜行昆蟲,日光日白係唔敢蒲頭,白痴曱甴除外尤其係搵隻香蕉當鳩用嗰隻曱甴

引用:
原帖由 cooper8690 於 2020-10-4 14:36 發表 查看引用來源

你條監躉水貨佬玩走私扮無事,成撚日入冊,通櫃次數多撚過去叫雞,屎眼大到可以收埋廿部手機,唔怪得未拉你啦!😂
你隻白痴兼自卑死曱甴咁有通櫃經驗梗係被人通到屎忽爛撚哂,屎都痾唔到日日失禁,仲要思覺失調到走水貨要打稅.
你班監躉曱甴手足等緊你係監獄團聚,曱甴手足唔係話要齊上齊落咩

引用:
原帖由 mfmak2000 於 2020-10-4 16:06 發表 查看引用來源
點解呢到變左菜市場,成日嘈
因為有隻死曱甴係度嘈嘈閉,冇錢去玩囡又唔抵得其他人去玩囡

引用:
原帖由 cooper8690 於 2020-10-4 20:17 發表 查看引用來源

一千幾百萬大茶飯,你條監躉水貨佬肯定用屎眼黎運貨,講唔係都冇人信啦!😂
你隻白痴自卑曱甴咁有經驗用屎眼黎運貨,唔怪得你個屎眼爛撚哂日日賴屎.

你隻白痴自卑曱甴自已冇本事攞緊綜援當然食唔到大茶飯就唔抵得人食大茶飯,哈哈白痴自卑曱甴本色.
叫咗你唔好做曱甴,仲做曱甴屎都冇得你食

引用:
原帖由 cooper8690 於 2020-10-4 20:19 發表 查看引用來源

你先來解釋下,點解咁撚多綜援佬都去走水貨?😂
你先來解釋下咩嘢叫走水貨要打稅? 教下你要打稅就唔係走水貨,醒少少啦你隻白痴曱甴

引用:
原帖由 cooper8690 於 2020-10-5 17:48 發表 查看引用來源

監躉水貨佬,你既世界只有綜援走水貨,知唔知正常人帶住太過貴重物品會報關呀?知唔知屎眼收埋廿部手機過關叫走私呀?😂
係正常人都知要打稅就唔係走水貨,醒少少啦你隻白痴曱甴.
你隻白痴曱甴屎眼收埋廿部手機過關夠哂經驗唔怪得屎忽爛撚哂日日賴屎啦

引用:
原帖由 cooper8690 於 2020-10-5 17:51 發表 查看引用來源

你條監躉綜援佬扯東扯西,係咪唔想認攞綜援兼職走水貨呀?😂
你隻白痴曱甴解釋下咩嘢叫走水貨要打稅,解釋唔到就扯東扯西,係咪唔想認白痴曱甴
你班監躉曱甴手足等緊你係監獄團聚,曱甴手足唔係話齊上齊落咩.你隻白痴曱甴出賣曱甴手足遲早你班曱甴手足會搵你呀
你隻白痴曱甴依靠綜援為活都唔使咁自卑話人地都攞綜援.

回覆 2563# hkg369 的帖子

內地疫苗有效我會去打

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆