上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
331  442.1k

回覆 2593# andy_2008 的帖子

深港全面通關都要阿爺同意撤銷14日入境隔離令先得.淨係香港肯撤銷從中國入境的14日隔離令都冇用.香港人也許只是一廂情願吧

回覆 2608# JL0510 的帖子

開唔開關咁小事唔使問阿爺,廣東省委書記話可以就可以

香港政府做野成日都船頭驚鬼船尾驚賊就住就住,上次阿爺派醫療隊來同香港人全民免費測檢新冠肺炎病毒,政府都唔敢下令全民強制檢疫,結果隱形帶菌者隨街走.今日又有一個源頭不明感染者

引用:
原帖由 cooper8690 於 2020-10-17 06:19 發表 查看引用來源

你條水貨佬咁心急過關?人地往返兩地團聚同工作,你就只係往返兩地運貨!😂
你隻攞綜援曱甴唔心急過關去富源300人仔打個灰機咩?咁又係你隻攞綜援曱甴連300人仔都冇,都係去廟街搵大媽算把啦

引用:
原帖由 cooper8690 於 2020-10-17 13:49 發表 查看引用來源

連3舊水都冇仲學人去廟街搵大媽?在家屌隻乸免費呀!😂不過你冇得走水貨,靠綜援溝唔到女,講唔出架喇!
講緊你自己呀靠綜援仲去廟街搵大媽.冇錢俾家用連家隻乸都唔俾你屌,做曱甴做到你咁真係悲.
我就去尖東啲桑拿疏乎疏乎,你隻曱甴唔恨得咁多啦

引用:
原帖由 denis789 於 2020-10-27 13:45 發表 查看引用來源
行出第一步先,陸續會開。不過到時對人仔又會大縮水
人仔而家都升到86,到時可能100港幣換唔到80人仔.
而家換定先啦

引用:
原帖由 denis789 於 2020-11-1 20:50 發表 查看引用來源
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20201101/mobile/bkn-20201101114921632-1101_00822_001.html源頭不明係性工作者。今次大檸樂!
緊係源頭不明啦,佢都唔知邊個客傳俾佢.
睇下來緊兩星期有幾多源頭不明個案係男性就知佢傳咗俾幾多人,尤其是鍾意咀咀啲客

引用:
原帖由 hello179 於 2020-11-3 10:32 發表 查看引用來源
777話檢測費用每次240蚊,
呢個價可以接受,
但大陸幾時開返關先(憑檢測證明免兩地隔離?
正苦都冇講檢測證明有效期係幾耐,內地可能話只係即日有效

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-11-3 06:18 發表 查看引用來源
警方正在全力追尋相關客人
orientaldaily.on.cc/cnt/news/20201103/00176_013.html
睇下來緊兩星期有幾多源頭不明的男性確診者咪知佢接過幾多客囉

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-11-3 17:08 發表 查看引用來源
過去7幾日, 呢批男人(隱形確診者)再去叫另一批雞時, 又將d病毒傳染比呢一批雞. 呢批雞又傳染比另一批男人...... 循環不息...
咁豈不是未來兩個星期係雞群組大爆發

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆