上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
331  442.3k

引用:
原帖由 cooper8690 於 2020-11-12 12:45 發表 查看引用來源

唔做全民檢測既人真自私,搞撚到你班綜援水貨佬冇得走水貨等乞食!😂
你班死黃屍黑暴自己冇得食就攪攬炒,搞撚到就快全民乞食

引用:
原帖由 cooper8690 於 2020-11-12 23:42 發表 查看引用來源

你班死黃屍黑暴自己冇得食就攪攬炒,搞撚到ngtungsee乞食😂
黃屍黑暴金主周身唔掂斷水斷糧,cooper8690你隻黃屍連乞食都冇得食,日日食屎啦

引用:
原帖由 tomdotcom 於 2020-11-15 02:26 發表 查看引用來源
掉那🌟!外國領事館人員又唔使14日國企員工又免十四天,大家安心係香港食蕉啦
係呀,攪撚到隻曱甴cooper8690冇得上去富源打灰機日日係屋企食蕉

引用:
原帖由 cooper8690 於 2020-11-15 12:03 發表 查看引用來源

又FY?N年前已經唔撚去啦!貪人地手作仔收得平,啱撚晒你條綜援水貨佬走完幾轉水貨夠水腳過夜!😂
唔撚去又問呢度啲chingFY嗰紅牌技指數668,又話預約要一個月都要去.曱甴果然講一套做一套.

FY都係啱你啲燶曱甴去.老子只去太平洋,皇室同黃金玩採耳妹妹,你玩唔起啦

引用:
原帖由 cooper8690 於 2020-11-15 11:56 發表 查看引用來源

收錢咁happy?連我本人都唔知!😂

你條水貨佬封關直情斷水斷糧添,屎都冇得你食!日日怨天尤人,望通關走水貨😂
哈哈講你自己隻燶曱甴斷水斷糧屎都冇得你食,日日怨天尤人呀.
你老子我唔止日日大魚大肉,仲個個星期去尖東啲桑拿happy

引用:
原帖由 cooper8690 於 2020-11-16 18:35 發表 查看引用來源

你條傻閪拍偉哥忽上腦語無倫次😂攞出證據證明我有講過,你本身蠢唔緊要,衰在記性差,仲要唔怕醜扮老子真係貽笑大方!😂
你隻死曱甴扮唔記得,唔記得就睇番呢道之前你嘅留言.你隻死曱甴唔通係老人癡呆

引用:
原帖由 cooper8690 於 2020-11-16 18:40 發表 查看引用來源

仲以為你有計仔冧惦採耳妹鳩吹自己食大茶飯呃蝦條!挑,正垃圾!😂不過最重要係,你條水貨佬先來解釋下封關,咬住綜援冇得走水貨,可以做乜春賺叫G錢? ...
你條燶鳩就成日係FY鳩吹自己食大茶飯呃蝦條,呃蝦條呃到嗰嗰技師都知所以咪唔敢再去囉.你啲死曱甴憎人富貴厭人窮,自己攞咬緊綜援就話人地都拎,自卑感作祟.

引用:
原帖由 cooper8690 於 2020-11-17 13:56 發表 查看引用來源

證據又攞唔出,只識生安白造,呢度除左有冒警閪,假愛國,仲有你條傻閪水貨佬鳩吹自己食大茶飯,打腫臉充濶佬,生安白造編故仔!你班垃圾五毛真係多才多藝!😂 ...
你啲死曱甴就成日鳩吹.你有証據話老子生安白造咩?知你隻燶曱甴夠撚哂自卑,工又搵唔到,都係要老子呢啲納稅人養你啲攞綜援曱甴一世囉.
講講吓又收到稅單又要交一大筆稅

引用:
原帖由 cooper8690 於 2020-11-17 22:53 發表 查看引用來源

傻閪,你仲未知自己鳩吹穿晒煲?富源d女鳩咁早已經不能剝光豬,你咁撚厚面皮講668?😂低能五毛!
傻閪話你自己呀.做下工課睇返呢度之前嘅留言邊位兄弟話668,仲有你個傻閪話等一個月約到都可以.

你個傻閪話好耐冇去富源又知富源d女鳩咁早已經不能剝光豬,前言不對後語.
叫你做下工課睇番之前嘅留言都咁懶,唔怪得你個傻閪搵唔到工要靠拎綜援過活.
同你呢啲又懶又自卑又無思維嘅燶曱甴講嘢真係嘥鳩氣

引用:
原帖由 cooper8690 於 2020-11-17 22:55 發表 查看引用來源

豬兜,你唔撚敢解釋點解個個綜援佬都去走水貨呢個現象喎!😂
你有鄧警務處長十份一思維就唔會咁講.
人地無食早餐叫人點解釋點樣食早餐呀豬兜

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆