上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
331  442.0k

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-11-17 23:45 發表 查看引用來源
近日, 差不多每天都有源頭不明本地感染
心照啦,叫雞群組當然源頭不明

引用:
原帖由 cooper8690 於 2020-10-5 15:14 發表 查看引用來源

有668先值得等成個月
叫你隻燶曱甴做下工課都唔做淨係識閉門造車,睇番呢幾頁睇下邊個ching話FY某技師有668.
自己話過有668先值得等成個月又唔認,不愧為曱甴本色.
叫人傻閪原來你隻燶曱甴唔止傻仲係白痴到語無論

引用:
原帖由 cooper8690 於 2020-11-18 00:40 發表 查看引用來源

以前冇,唔通2019年會有?你條廢柴第一日出黎柒唔撚會知骨場2019年有乜轉變?鳩吹富源有668,你條傻閪連自己都呃撚埋!😂

仲有呀傻閪!就係去過知道冇光豬先唔撚再去呀,你明唔撚明呀?豬兜,你個腦裝緊屎,唔撚識小學生推理既?😂 ...
對住你啲燶曱甴俾個300人仔又要光豬又要668,仲要呃蝦條,唔知幾多技師唔想接你隻燶曱甴單,個名係FY臭哂仲敢去咩.
冇錢梗係無光豬啦,有錢那裡都係光豬場.

學人講推理,連係上面娛樂場所金錢掛帥嘅道理都唔識,你真係連豬兜都不如.

引用:
原帖由 mfmak2000 於 2020-10-6 10:29 發表 查看引用來源

我都想知,到現時我仲未約到,技師FY6666
你條cooper8690懶閪燶曱甴成日斷章取義叫你睇下其他ching上文下理講咩野,你唔係咁都睇唔明呀?人地就係講緊呢個技師難約,所以其他ching才講其他場都有666.  你隻燶曱甴又懶,領悟力又低,仲唔抵得人有錢真係滿腦屎,成日就語無倫.真係回應你都嘥鳩氣.你繼續語無倫次癡人說癡話吧

打齊兩針又如何,今日確診嗰港人都已打完兩針復必泰.想中港正常通關可能要等香港正式清零(包括本地及輸入個案)連續56日後才有機會同內地相討.今年可以正常通關機會微乎其微

已有三個人打完兩針都感染新冠肺炎,到了香港有99%的疫苗接種率時內地可能又話要打埋第三針才考慮有限度通關.

引用:
原帖由 hello179 於 2021-7-31 11:56 發表 查看引用來源
大陸依家連條件都唔開比你,吹咩?
一路都係得香港正苦單方面一廂情願地開條件安慰住D蟻民先,
然後一路搬龍門,9月會話要9成人打針,11月會再話要9成人打第三針,,, ...
何止內地,澳門也一樣條件都唔開

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-8-11 20:36 發表 查看引用來源
国慶前後, 應會有通關消息
國慶係中國大日子兼長假期,點會開關俾人入去播疫,除非9 月全世界疫情消失,你話有冇呢個可能呢?
總之疫情一日在,正常通關有難道

要中港正常通關,唯一條件就係新冠疫情在全球消失.早兩日駐港解放軍換防來港解放軍也要在深圳軍營隔離21日.

回覆 3987# coboko123 的帖子

係新聞報導話的駐港解放軍換防來港的解放軍已在深圳軍營隔離21日.
妮歌潔曼唔洗隔離政府已被市民狂屌

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆