上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
177  442.0k

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-7-2 03:30 發表 查看引用來源
如果中港通關後, 大陸的ktv, 我十分想去...但我怕大陸都出藍色健康碼
旺角有人中招, 斷欖喇.
又可以改標題了.

等...寂寞到夜深

引用:
原帖由 hello179 於 2021-7-18 11:02 發表 查看引用來源

晒鳩氣啦,
到時打第一針達到目標7成後,
就會被搬龍門話要第二針夠7成先可以有限度通關架啦

(聶德權稱......到9月底接種首劑疫苗的比率就可增至7成目標,) ...
不嬲都話要2針加14日後先確定有足夠抗體. 10月尾打齊2針達7成人都要多等2個禮拜. 最快都11月中啦
Andy哥可以考慮改標題性旦節前可以北上

引用:
原帖由 hello179 於 2021-7-19 11:35 發表 查看引用來源

你都on鳩,到時打齊2針達7成人,就會搬龍門話要9成人打齊2針先可通關啦,
話時話,我叫左幾次Andy哥改標題,Andy哥都未改,佢係咪仲發緊夢中秋前可通關? ...
咁又唔會, 7成係科學家計算出黎. 搬都搵第二個理由啦.

引用:
原帖由 陳十二 於 2021-7-23 09:17 發表 查看引用來源
唔知有冇巴打成年半冇上去都仍然續供,個個月俾足家用?

有呀. 我

E色列打齊都有人中變種, 點預得咁多. 全世界都開始開關, 實行與病毒共存.
最緊要波馬股六合, 儲定彈藥等開關報復式吊hi

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-7-26 16:38 發表 查看引用來源

就算年尾開关,夜塲都執得七七八八,上都冇意思。
往年最好玩都係12月前2個月, 最多廠妹仔搵快錢. 之後番老家過年.
10月唔開關冇野玩  E家好多囡囡仲起老家.
就算開都冇貨. 等出年年後咯. 但係都要盡早通先有機. 開頭一定又配額, 又核酸檢測, 仲可能隔7+7. 之後慢慢改免隔. 有排等

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2021-7-27 09:51 發表 查看引用來源
廠妹係邊度搵?
好多骨場, K場, G竇都有. 以前一般廠房淡季, 10月左右, 趕起晒聖誕新年貨, 好多新手廠妹失業, 自自然就有相熟大姐介紹.

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-7-30 07:49 發表 查看引用來源
盡早通關, 刻不容緩。
疫下封關, 談情艱難, 中港婚姻宗數瀉近九成
https://orientaldaily.on.cc/content/%E8%A6%81%E8%81%9E%E6%B8%AF%E8%81%9E/odn-20210730-0730_00176_025/%E7%96%AB%E4%B8%8B%E5%B0%81%E9%97% ...
通關後報伏性結婚

引用:
原帖由 天字荳號飛 於 2021-8-3 02:50 發表 查看引用來源
開關了!!!
對等條件有利通關

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆