上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
67  442.2k

回覆 1162# andy_2008 的帖子

公布咗啦………😱😱😱

引用:
原帖由 hochan513 於 2020-6-2 17:12 發表 查看引用來源
公布咗啦………😱😱😱
你改'2021年前'穩陣啲

引用:
原帖由 ho501501 於 2020-6-4 08:40 發表 查看引用來源

香港依家都有好野,不過就無咗返大陸個種優閒感覺,出咗火休褲走人
我都覺得係,好似正骨,香港揼'足X好” 揼得好過大陸㖭,但又要預約,揼完想坐下睇套戲都無就無癮啲

今日又有“多”名確診

回覆 1284# 晚間粗俗的馬 的帖子

2000驗1次😄😄😄

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-6-9 10:38 發表 查看引用來源
【專欄】七檢測機構列互認名單, 「港康碼」快出爐
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1791208/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E6%B8%AF%E8%81%9E-%E5%B0%88%E6%AC%84-%E4%B8%83%E6%AA%A2%E6%B8%AC%E6%A9%9F%E6%A7%8B ...
其實想問下你係金融界、廠商、教育界邊類人仕?如果唔係,咁關你咩事?唔係玩野,真心問

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-6-17 08:47 發表 查看引用來源

不敢倒數了😅
希望你唔好提中秋,我所有希望都係可以返鄉下過中秋,雖然而家睇落2021新年先有可能返去😑

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-6-18 14:37 發表 查看引用來源
其實隨時可以番鄉下! 只要16/9過深圳關就可以, 1/10就一定團聚.
無咁多假同無謂錢嘛

連船公司都放棄香港,原本香港<>番禺,而家深圳<>番禺
https://mp.weixin.qq.com/s/WO1t0uzelo1HNg9bMONgpg

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-6-19 11:13 發表 查看引用來源
南沙客运港, 有地鐵站, good
但佢而家係取消所有香港至南沙航線,改哂做深圳至南沙喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆