上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
67  442.1k

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2020-10-15 23:37 發表 查看引用來源
有道理,大家當無野咪得
仲要死既都係7老80既多,死咁啲仲好啦
啱唔啱聽??

其實肺炎可怕既唔係死亡率
係佢會壓垮醫療系統
有中重症就要去醫院瞓三幾個星期
邊得泥咁多病床位
高峰期試過有病都只可居家隔離,諗下佢鄰居既感 ...
唔啱聽,你講既係事實都無用,要諗下已經過咗8,9個月,都係咁唔上唔落,心理上真係好厭煩,你話我自私都係咁話,壓垮醫療系統關我春事?心臟病1日都唔知死幾多個人。長期為咗啲無乜死人既病鬱死其他人咁為乜?

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 1019_00822_001.html

唔會清零啦,根本都唔封關,剩係尋日都十幾單輸入,全世界都可以嚟香港,係唔俾你啲人返大陸之嘛

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-10-19 15:30 發表 查看引用來源

唔系香港居民,冇香身份証,航空公司唔比上机,所以唔会有旅客到香港。
包括1名菲律賓抵港外傭、1名印尼來港外傭,及3名分別由美國、哈薩克及俄羅斯來港的機組人員。其餘輸入個案來自土耳其、英國、印度及西班牙<<

好多都唔係香港居民啊,其實而家咁時勢,係咪暫時就算係香港居民都唔俾入境會好啲呢?

剛剛行完廟街,得7,8條女,只有1件稍為好啲,都係得深圳骨場按腳咁既質素😩幾時先開關啊?🥺

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-11-8 09:59 發表 查看引用來源
標題已改為:
12月可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚??
咁快改?而家先11月頭,唔似你作風喎?

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-11-8 12:32 發表 查看引用來源
特首林鄭月娥明天將到澳門
Good news are coming
澳門先係最睬你硬膠個個🤔

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-11-20 20:54 發表 查看引用來源
特首,下星期三公佈施政報告🙂
其實唔好講咩顏色,而家呢個香港政府都不知所謂,又唔願做又唔敢做,擺明係度等疫苗,真係希望大陸正式收返香港,派人嚟做,可能仲快啲解決

引用:
原帖由 JL0510 於 2020-11-24 11:11 發表 查看引用來源
出得叫雞群組就大把人中招
叫鴨個邊都幾百個啦,叫雞有幾千,正常

引用:
原帖由 魔鬼仔@666 於 2020-11-25 15:34 發表 查看引用來源
施政報告對你盡快北上叫雞有冇幫助?
定係還是繼續改標題同倒數?

睇完施政報告,特首應該係去北京旅行,唔係爭取

引用:
原帖由 denis789 於 2021-3-10 10:32 發表 查看引用來源
呢個消息廣泛傳開就會多番男士打針https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20210310/bkn-20210310003622401-0310_00992_001.html
起頭3個鐘,無女仲麻煩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆