2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
12  444.3k

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-2-9 14:59 發表 查看引用來源
早知轉行做保安,清潔工啦,原來個個都有條四川,湖南,湖北嫩妻,唉呢幾拾年嘥曬啲錢去叫雞,揼春呀。
嫩唔出奇, 三尖八角, 虎背雄腰, 村長個女泥..

引用:
原帖由 ho501501 於 2020-3-11 16:05 發表 查看引用來源

打畜生會俾人告虐畜架😂😂😂
咁食大陸家禽會唔會流濃架...

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-4-9 20:37 發表 查看引用來源
囯家奇有塵熟髒呢隻喔喔玩使咩返大陸
想去就去啦, 咀L冇用比囯家奇頂住, 色膽大過天知冇....

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-4-10 20:04 發表 查看引用來源
本港今天16人確診..
5月8日應可去內地吃喝玩樂
照計要考完DSE, 開到學先喇.......希望唔係啦..

5月25日考完科舉........唔知要唔要等埋開學...

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-6-28 15:11 發表 查看引用來源

如你所講內地一早已無娛樂場所啦.
風花雪月暢所欲言有可懼,只有心虛的人才會怕.你唔係其中一個嗎?
你已經在抵毀國家, 大陸沒有妓女的, 台灣才有......如國安法有追溯期,你好可能要面對法律嘅制裁...

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-7-12 16:06 發表 查看引用來源
疫情爆發港人自救離港, 大量人士今日經深圳灣口岸到內地。
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0712_00822_001.html
失業加上提早放暑假, 唔知幾時搵到工亦唔知幾時可以開學, 不如帶埋D細佬番老家啦, 都係自救嘅一種..

引用:
原帖由 china_enter 於 2020-8-16 22:59 發表 查看引用來源

香港黑醫護、漢奸反對派、醫療利益集團會話:
內地疫苗會植入監控、擷取港人DNA、黑心苗、致癌....
香港人抵抗力唔好, 細個冇大頭奶粉食, 大左又少食地溝油, 孔雀石綠魚, 又少打吊針, 所以師兄睇開D..

有得去好去喇, 到人民幣數碼化唔比現金交易時真係比肉金都記錄在案..

引用:
原帖由 Y仔GARY 於 2020-8-29 18:17 發表 查看引用來源

Andy 哥, 你日日倒數, 最關心幾時可以上大陸係你, 咁下星期全民檢測, 你網上登記咗幾時做未呀?
就算下星期比佢做完, 到月中係咪領左野佢都未必知傘...

前往最後回覆