上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
75  442.3k

引用:
原帖由 union6578995 於 2020-2-8 22:17 發表 查看引用來源
Yes holy shitttttt. How the kids go school. Ssssss
啲黃絲議員住豪宅,啲仔女吾使住深圳,又冇使上上落落。梗係話之你死,要林鄭封城。因影響吾到佢。但大把人俾佢地累死呢。
等個天收佢。

引用:
原帖由 robertip2017 於 2020-2-8 23:43 發表 查看引用來源

白痴仔😁
白痴生滋狗

引用:
原帖由 龜公楊濤 於 2020-5-9 17:32 發表 查看引用來源
我就係版主!!!!!!!!! 我就係秩序!!!!!!!!!!!!
我就係版主!!!!!!!!! 我就係秩序!!!!!!!!!!!!
我 ...
收啦你。

引用:
原帖由 龜公楊濤 於 2020-5-12 08:18 發表 查看引用來源
收皮啦,我日日要係香港扑o靚模,唔得閒番大陸呀,死柒頭!!!!!!!
你繼續吊你自己老母都冇人理你。收啦。

係度搞亂檔。神憎歸鬼厭。

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-10-12 21:55 發表 查看引用來源
標題己改為:
11月可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚??
改爲2021年實制啲。

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-10-16 17:24 發表 查看引用來源
香港政府做野成日都船頭驚鬼船尾驚賊就住就住,上次阿爺派醫療隊來同香港人全民免費測檢新冠肺炎病毒,政府都唔敢下令全民強制檢疫,結果隱形帶菌者隨街走.今日又有一個源頭不明感染者 ...
我覺得呢次政府吾敢下令係如果下令的話。啲濕鳩而完又會去司法覆核,又文宣,又黑暴,阻街,遊行。俾多個藉口佢地搗亂。變咗成個計劃要推遲。及令到想檢既都冇得檢。所以先願檢盡檢。

啲黃屍吾敢返大陸,驚被清算。因佢地冇得去,所以其他人都冇得去。博攬炒。

要怪就怪啲黃屍啦。

想全民通關,望明年三月啦。

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-12-26 22:56 發表 查看引用來源
在 香港討論區, 有人說,  從香港到珠海現在已經收緊了要隔離21天
https://www.discuss.com.hk/viewt ... cdesc%3DDESC&page=5

www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29599466&extra=page%3D ...
吊,佢今日仲話要隔離28日添。俾版主搞掂咗。如係真既,新聞一定會報。
呢啲撚樣生安白做。放流料,抵撚死。

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-12-27 15:07 發表 查看引用來源
今年2月, 因過年, 人流大, 我估大陸應不會開關

標題己改為:
3月可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚??
改6月啦。三月冇乜可能。啲奕渺最快三/四月先會大量種。等一兩個月壓低歸零先有機會通關。
仲要個啲攬炒聽話去種。否則,佢要死,冇人救到佢,佢要中,阻止開關,點防吖!香港一日吾歸零,一日吾開關。

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-1-9 23:36 發表 查看引用來源
標題已改:
復活節可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚??

改暑假啦。復活節都未全部打好疫苗。點開關呀。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆