上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
75  442.1k

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-10-26 13:23 發表 查看引用來源
なるほどね(笑)
楽しんてください(笑)
ありがとうございました。 みんなが幸せだ。 私は健康と安全な出入りを願っています。 長時間プレイします。

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-10-26 16:34 發表 查看引用來源
10年前去東京見識下window lady, 佢地見我吾系日本仔&鬼佬, 好有禮貌話吾做我生意. 試過有一件可以比我屌, 不過我懷疑系北姑扮.
從前日本係吾接外國人既。但十年前左右,飛田新地開始接外國客。

講舊時,都三四十年前。係新宿租酒店。夜晚十二點後落街溝㗎妹。因冇地鐵,的士貴,啲㗎妹會搵啲單身外國男,帶佢地去酒店瞓,例牌可以扑野。靚吾靚就各花入各眼。

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-10-27 16:32 發表 查看引用來源
canon123 , where are u ???
call佢做乜撚呀?有得分吖。\\

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-12-13 22:47 發表 查看引用來源
揸車,飲酒,老作紅門請人揸你返屋企定call九千文請嘅司机嚟揸車車你返屋企,你大能把ATM股票輸到想醉酒撞車死,
撞唔到,玩完波波吹波波?
以上唔会發生,因為红门就係老作猫 ...
佢有錢請司機,關你撚事呀。
羨慕定嫉妒呀。

引用:
原帖由 andy_2008 於 2022-1-24 09:14 發表 查看引用來源
3月可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚
大家覺得我要怎樣改標題呢?
改爲 : 明年 3月可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

一定冇錯。

引用:
原帖由 andy_2008 於 2022-3-17 10:52 發表 查看引用來源
已接種第一針的人口: 6,146,726 (91.3%)*
已接種第二針的人口: 5,456,530 (81.0%)*
已接種第三針的人口: 2,363,006

3-11歲人口
3-11歲已接種第一針的人口: 292,858(55.5%)
3-11歲已接種第二針的人口: 30,069(5.7%)
* 3至 ...
通關吾係由接種率計!!
係清零政策計。

你講咁耐,黑咁耐。澳門都通咗成年。
你呢個係駝衰post。

引用:
原帖由 andy_2008 於 2022-3-26 17:20 發表 查看引用來源
今天新增8841宗確診, 開始好轉了
吾好再烏雅咀啦。

引用:
原帖由 andy_2008 於 2022-4-2 13:32 發表 查看引用來源
2022年可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚???
吾好再烏雅咀啦。否則,2024都未通關。

引用:
原帖由 andy_2008 於 2022-6-5 11:39 發表 查看引用來源
8月4號, 便是七夕情人節
七夕,講咗三年啦!

引用:
原帖由 oyk562389 於 2022-7-26 23:49 發表 查看引用來源
收到消息,可能11月通關,不過對外,日本妹,台妹,越南妹,韓妹, 緬甸,鬼妹😁
返嚟吾使隔離,就出去wet返轉泰國都好。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆