上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
167  441.8k

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-9-22 15:40 發表 查看引用來源

冇人落香港買奶粉,我想就会有人打大陸疫苗,我就免费都唔会試。
大陸乜都有問題架,東江水唔好飲,來自內地的空氣唔好吸,菜呀生果豬肉雞鴨乜都唔好食呀。

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-9-22 15:40 發表 查看引用來源

冇人落香港買奶粉,我想就会有人打大陸疫苗,我就免费都唔会試。
大陸發比你張回鄉卡會發訊號暴露你行縱,快剪卡。

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-9-22 23:05 發表 查看引用來源

你識唔識打著红旗反红旗呀,学人爱国。香港起碼有一半人反共產黨,拉鳩晒佢地啦,傻仔扮愛国。
做人爭氣d,拿起把較剪剪卡啦,又要屌又要過關,真係無撚用!

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-9-23 01:34 發表 查看引用來源

呢幾年傻仔先會上去玩,你剪賓州我剪卡啦,成鸠日上去叫鷄,香港又唔敢玩,真係無撚七西用!傻西。
所以廟街d大媽等緊你呀。 七叔係香港夜遊區屌你呀,快d過去啦。

引用:
原帖由 cooper8690 於 2020-9-24 22:33 發表 查看引用來源

唔知俾你嚇死,知道就俾你笑撚死😂

美國擺明唔帶口罩玩確診你吹撚漲?
新西蘭6月,7月零確診添,8月反彈自然有對策,你覺得好撚出奇?

我唔熟乜撚野叫主觀,只知道語無倫次就好撚主觀!😂 ...
曱甴個腦咁細,其實你講乜野係咪得你同類明?

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-9-25 12:29 發表 查看引用來源
身體最誠實.
又要吸取營養,又要作反,我知箇種叫乜野,癌細胞。

黃定藍黎得哩到都係夜遊。 不過黃屍多左曱甴類罪行咁解。

即係話鳩人要接受15天教育,你咪一鳩樣。 仲有加左料國安法哩邊一堆罪,你自己瀨好了。

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-9-25 16:36 發表 查看引用來源

你上去叫大陸鷄仲扑街啦,香港鷄唔叫,走去用大陸货,呢哟咪叫自甘墮落,失禮父母,認贼作父囉。
你係咪幫緊你個女賣廣告呀?

引用:
原帖由 cooper8690 於 2020-9-25 14:45 發表 查看引用來源
寧為真小人,莫做偽君子!😂
睇水滸傳敢做敢認箇種叫好漢,曱甴箇種做完唔敢認,講完走數例如某個區議員facebook講完走數,或保釋期間著草那些,全部歸類為垃圾。

C字頭隻曱甴咁得閒,係咪囉綜援既哩?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆