上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
167  443.9k

曱甴又唔識字又多撚事,真係煩。 曱甴近排金主收哂皮可能要落坑渠食屎。

引用:
原帖由 cooper8690 於 2020-10-2 21:12 發表 查看引用來源

你條廢柴扯東扯西,自言自語?😂

問你賺五毛咁撚少,係咪要攞綜援又唔答我😂
你將你份綜援比我咪有囉,我申請唔到資產唔達標喎。

引用:
原帖由 cooper8690 於 2020-10-2 22:52 發表 查看引用來源

我有層樓,資產過撚晒上限邊度有呀?你唔撚使咁自卑,申請綜援無資產下限嫁,你唔達標實申請到!😂

五毛狗人蠢冇藥醫,我同你條廢柴好撚熟?無錢同你五毛兄弟攞啦,佢走水貨冇運行呀,呢期攞緊綜援!😂 ...
曱甴有層樓係咪曱甴屋呀? 點解曱甴成日覺得自己好有錢,其他人好窮既? 唔怪得乜鳩都做唔到又話革命啦。

暴徒?你老友喎,做乜咁講人呀?

曱甴咁口賤架,話自己手足係暴徒。 又話不割蓆,齊上齊落,而家又話鳩人暴徒,恐撚佈囉!

我見到兩隻曱甴,就諗起阿Q精神勝利法。對於哩兩隻傻西好適用。

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-10-3 12:54 發表 查看引用來源

曱甴真係冇見識,走一次水貨閒閒地一千幾百萬.你隻冇鳩用曱甴賣咗間爛鬼曱甴屋都唔夠走一次水貨所以咁妒忌水貨佬.曱甴走人蛇唔掂又想學人走水貨又無本錢,唔緊要喎曱甴最叻攪眾籌呃曱甴手足錢,呃呃埋埋都可能有錢走 ...
傻西曱甴們,每天製造笑料。

附件

最死唔斷氣的曱甴。。
夜晚4點鐘仲可以上黎回貼,話佢唔係垃圾都好難信。

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-12-19 22:34 發表 查看引用來源
12天後, 便是2021年
你講左成年都唔撚化。

麻煩你唔好再推,等下個月香港有疫苗打,咪再燈落去好嘛?

一直死唔斷氣又幫唔到件事,比人插足成年都唔心息。

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-1-11 13:44 發表 查看引用來源
支持! 龍崗雞仔已長大, 有毛有翼了.
龍崗d雞仔通常邊度出沒? 咩價位?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆