上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
167  443.9k

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-1-12 12:35 發表 查看引用來源
近龍崗長途汽車站. 快餐三魚.
等我幫你照顧下佢哋,哈哈。

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-1-11 13:44 發表 查看引用來源
支持! 龍崗雞仔已長大, 有毛有翼了.
係咪要入建新村或翠竹村。

附件

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-3-28 16:54 發表 查看引用來源
This Friday is Easter holiday 😞
喂,你契哥係香討 中國旅遊版做版主呀,從良扮撚曬野,唔做夜遊版主呀。

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-4-13 23:43 發表 查看引用來源
5月內地人可去香港吃喝玩樂、旅行、與香港家人及好友一聚
我都唔明,你地係哩個貼年幾,我已經返左去幾次。

我唔會等班廢官做野囉。。

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-4-15 11:48 發表 查看引用來源

表面是愛国五毛,實是雙面人,正忠诚的廢物。
On9曱甴困係香港又學人講乜野愛國。

國內任何一個市做到香港咁都係廢官要即刻下馬,唔好講乜野係咪黨員,廢就係廢同愛國無關。

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2021-4-15 08:05 發表 查看引用來源

你係咪诱使他人憎恨政權呀?hahaha……
On9曱甴比國安法打到雞飛狗走,係咪好撚嬲呀!?

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-4-16 02:13 發表 查看引用來源

香港市长做得好唔好呀?佢班3司13局廢柴做得好唔好呀,点解唔下馬。個個擦共产党鞋保平安,同你一鳩様囉。
咁你咪申請一國一制囉,香港班港英餘孽好快下馬。

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-4-19 23:30 發表 查看引用來源
我覺得, 我可能要改標題
你信下邪,你係燈神。
你改永世要隔離,可能就通到唔使隔離。

引用:
原帖由 魔鬼仔@666 於 2021-4-22 11:27 發表 查看引用來源
Andy哥係有料既,真係冇乜邊個人出左個post成年幾都通唔到關,仲要個個月厚顏無恥咁改標題🤣🤣🤣

個post出咁耐燈足香港咁耐,不如Andy哥比d波馬心水比論壇兄弟參考下啦,唔買唔中,中左易過買餐餸🤣🤣🤣

...
佢時運高,睇你唔到,睇你唔到。

引用:
原帖由 cooper8690 於 2021-5-1 08:33 發表 查看引用來源

澳門高官有本事,出招果斷,快狠準,民生問題一直,就少,你冇得恨架啦!😂
澳門特首好鍾意奶共架喎,乜你唔係好憎澳門政府奶共既咩?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆