上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
167  443.9k

引用:
原帖由 cooper8690 於 2021-5-13 12:36 發表 查看引用來源

智將,口講話愛國,身體就十分,誠實,挑戰國家,15日行政拘留😂

疊埋心水,留港消費,光顧無證大媽,無牌按摩院,謝議員講左,唔係犯法,架😂 ...
留港屌大媽最適合你。

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-5-14 13:06 發表 查看引用來源
支持! 真系吾想屌大媽. 水桶腰, 甲組腳......
肥天使岩唔岩食呀,哩度有人可以介紹比你。

引用:
原帖由 魔鬼仔@666 於 2021-5-14 21:40 發表 查看引用來源
咁Andy哥玩個標題咪仲要玩多12個月🤣🤣🤣

已經玩左年幾啦, 我都唔知玩幾耐。 不過我已經係上面諗緊去緊度玩。

引用:
原帖由 魔鬼仔@666 於 2021-5-15 21:37 發表 查看引用來源
比你清零幾日又點? 可以持續清零咩?

Andy 哥訓下先啦,夢入面咩都有

香港咁樣防疫,如果9月10月通到關已經執到啦。 唔會逐個月估通唔通到關囉。

引用:
原帖由 voking 於 2021-5-16 16:04 發表 查看引用來源

你都冇鳩,得蕉。
人地鳩痕都吾關你撚事,因爲你冇!
你吾會有15日,因爲你冇撚用。
佢平時係網上打飛機,又慳錢又安全。

引用:
原帖由 魔鬼仔@666 於 2021-7-13 19:54 發表 查看引用來源
鐘南山同Andy哥都係權威人士,佢地講野一定要信,因為Andy哥都玩左年幾係呢個post,具有代表說服力

Andy豬系好似養鬼仔咁一直養住個邪post都通唔到關。 佢唔會講20年後通關,好似一個月又一個月咁on99講左成年。

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-7-19 23:50 發表 查看引用來源
變種病毒減疫苗保護力, 梁子超:七成接種率未必能建免疫屏障
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210719/bkn-20210719091948246-0719_00822_001.html

中秋節前, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及 ...
農曆七月十四可以落去玩喇,唔使上去。

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2021-7-22 23:52 發表 查看引用來源
打齊兩針又如何,今日確診嗰港人都已打完兩針復必泰.想中港正常通關可能要等香港正式清零(包括本地及輸入個案)連續56日後才有機會同內地相討.今年可以正常通關機會微乎其微 ...
我好正經咁回應,國內基本上受控既局面唔會因為要方便香港的咸濕佬上黎而免隔離囉。

以前即日上落的歡樂時光唔知幾多年後可以恢復。所以要係香港返工的都係算鳩數吧。。

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-7-24 15:55 發表 查看引用來源
多魚哈哈哈哈大把長駐大陸高管中層之類一樣糸一開始國內先爆疫情時2020年2月8号前返咗香港邊到都唔去住到衣家仲留糸香港先架啦哈哈哈哈。。
如果可以咁耐唔返上去,那個人根本唔使上去。

引用:
原帖由 大口Sam 於 2021-7-27 08:44 發表 查看引用來源

往年最好玩都係12月前2個月, 最多廠妹仔搵快錢. 之後番老家過年.
10月唔開關冇野玩  E家好多囡囡仲起老家.
就算開都冇貨. 等出年年後咯. 但係都要盡早通先有機. 開頭一定又配額, 又核酸檢測, 仲可能隔7+7. 之後慢 ...
廠妹係邊度搵?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆