上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
167  444.0k

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-7-27 10:41 發表 查看引用來源
廠妹? 現在很少了。
現在年輕人, 很少去做工厂了..
你有無睇抖音架? 廠妹都玩直播啦。

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-8-3 16:03 發表 查看引用來源
中大團隊揭80人打科興後抗體水平偏低
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2152905/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E6%B8%AF%E8%81%9E-%E4%B8%AD%E5%A4%A7%E5%9C%98%E9%9A%8A%E6%8F%AD80%E4%BA%BA%E6%89%93%E7%A ...
咁你咪打復必泰囉,打完咪又係會中變種病毒,有乜分別遮?

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-8-4 21:38 發表 查看引用來源
標題已改為:
10月中, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚??
屌,你d信心去哂邊呀? 咁快講到10月中,而家8月頭咋喎!

引用:
原帖由 大口Sam 於 2021-8-6 09:53 發表 查看引用來源

咁多人無病精, 可能所有人打完2-3針疫苗之後, 中左只會傳俾人, 但個個都唔病, 所以好快通關
要全世界都接受到哩個水平先得。 好似新架坡咁都廢L事追查了,有咪有囉。。
可能係3,4年之後既事。

引用:
原帖由 魔鬼仔@666 於 2021-8-6 15:01 發表 查看引用來源
Andy哥話有信心係100年後通到關,除非個地球會爆炸

係死之前上到去完過心願咪算囉。
100年後無人見証得到

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-8-7 18:03 發表 查看引用來源
新階段自費血清測試月中展開, 抵港者有抗體可減檢疫期
https://hk.news.yahoo.com/%E6%96%B0%E9%9A%8E%E6%AE%B5%E8%87%AA%E8%B2%BB%E8%A1%80%E6%B8%85%E6%B8%AC%E8%A9%A6%E6%9C%88%E4%B8%AD%E5%B1%95%E9%96%8B-%E6%8 ...
你d概念全部錯哂,唔怪得可以做燈神。 身上打左疫苗同有抗體唔代表唔會中變種病毒。

有抗體帶病毒上去傳播,你覺得國內接受到?

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-8-9 23:12 發表 查看引用來源
政府澄清無高風險區港人獲放寬來港檢疫
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2160937/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E6%B8%AF%E8%81%9E-%E6%94%BF%E5%BA%9C%E6%BE%84%E6%B8%85%E7%84%A1%E9%AB%98%E9%A2%A8%E9%9A%AA%E ...
美國返嚟7日後社區播毒喎,真係屌極都唔醒。

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-8-19 17:00 發表 查看引用來源
2020 & 2021, 多數屌中女&大媽, 好厭呀, 超掛住龍崗d雞仔. 波大閪窿窄!!
你唔睇樣既咩?

引用:
原帖由 大口Sam 於 2021-11-22 12:32 發表 查看引用來源

BB話, 有錢供養點會分手, 唔俾錢, 邊個唔走?
其實就算通關只要有一兩單病例就香港帶上去的,就好快斷過,唔知又要等幾耐。

引用:
原帖由 天字荳號飛 於 2022-9-12 15:04 發表 查看引用來源
去深圳縮減至 1000 人
2025年前一定通到關喇,如果仲未通建議炸撚哂d關口佢。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆