上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
188  442.2k

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-2-10 05:36 發表 查看引用來源
農曆新年到了。
canon123, where are u?
老舉埋年?

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-2-12 18:53 發表 查看引用來源
Canon好麻煩,又唔糸國內老司機哈哈哈哈。
老油條就真。

[quote]原帖由 andy_2008 於 2021-2-15 14:20 發表 查看引用來源
陳肇始通關一味拖, 全城一肚火
https://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20210216/00174_001.html [/quote
佢又唔叫鷄,睬你都憨鸠。

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-2-15 14:28 發表 查看引用來源

工聯會理事長黃國批評政府欠缺抗疫藍圖,對於攸關民生關鍵的通關事宜缺乏重視:「欠目標、欠時間表、欠路線圖」。他強調本港久久未能恢復與內地的通關安排,造成百業蕭條,經濟無法復甦,打工仔人人受害,很多家庭被迫分隔兩地 ...
成班藍絲都唔幫正苦,含得撚橡皮糖。

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-2-7 12:42 發表 查看引用來源
政府的防疫規例在2020 年2月8日實施。 政府在8月底宣佈, 部分抵港人士強制檢疫14日的規例有效期延至10月7日。 9月29日, 政府修例賦權可免低風險區人士檢疫, 延入境規例至12月31日。

2021年,   應可去內地吃喝玩樂、 ...

June June...我愛你

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-3-13 19:26 發表 查看引用來源
我10年前, 最愛光豬淫k
答非所問。

引用:
原帖由 emau1 於 2021-3-23 06:27 發表 查看引用來源
倚?你又話你唔叫雞的
咁,唔通

陪酒女佢地個個都深愛著你
唔收錢 ?

你同佢地去開房
冇性交、江交 ?
話叫鷄,自己咪系鷄蟲,叫女朋友,性伴侣,自己呃自己。

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-4-3 06:25 發表 查看引用來源

我當然有玩過過夜..
過夜,一般兩Q

深夜1Q之後, 走人返屋企, 俾1Q錢便可
二隻鷄蟲傻問傻答。

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2021-4-14 16:05 發表 查看引用來源

你係咪诱使他人憎恨政權呀?hahaha……
表面是愛国五毛,實是雙面人,正忠诚的廢物。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆