上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
188  442.3k

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2021-4-15 02:46 發表 查看引用來源

On9曱甴困係香港又學人講乜野愛國。

國內任何一個市做到香港咁都係廢官要即刻下馬,唔好講乜野係咪黨員,廢就係廢同愛國無關。
香港市长做得好唔好呀?佢班3司13局廢柴做得好唔好呀,点解唔下馬。個個擦共产党鞋保平安,同你一鳩様囉。

引用:
原帖由 emau1 於 2021-4-16 05:11 發表 查看引用來源
紅門c兄

我認為你去8樓
唔會次次都帶女出街的
疫前你有去过沙咀八樓,你就知有冇得带女出街。

引用:
原帖由 Blackwood 於 2021-4-17 00:41 發表 查看引用來源
紅門兄,正所謂夏蟲不可語冰,九十年代千禧年代而家果輩未體驗過,去排隊起個機已經好開心
嗰時輪街症係玩東莞18式,囡囡唔过20歲,依家講多都嘥鳩气。

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-4-20 06:36 發表 查看引用來源
新加坡政府表示,自本周五(23日)凌晨起,從香港入境或過去14日曾到訪香港的人士,抵達新加坡後的隔離檢疫日數由14日減至7日,期間需要到指定的隔離設施。

希望大陸可以效法 ...
唔炒柒鵝,好事難成。

引用:
原帖由 ken86133 於 2021-4-24 23:12 發表 查看引用來源
真心正!!!   你睇下andy哥  完全無視😂😂😂😂😂
Andy哥我行我素,点會理d無知鷄蟲。

引用:
原帖由 emau1 於 2021-4-27 07:14 發表 查看引用來源
冇理由格
你前果排都話 andy c 兄係雞蟲尼的
鷄蟲不同無知鷄蟲。

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-5-5 14:34 發表 查看引用來源
【特稿】控疫通關 港經濟才能真正復活
https://www.wenweipo.com/a/202105/06/AP609302b9e4b0476859ba4b61.html
有文化既鷄蟲就系神仙放屁,老黨報都會信。

引用:
原帖由 cooper8690 於 2021-5-7 16:11 發表 查看引用來源

人地,可以,自由行到處去?😂你條傻閪,醫返嘥藥費,IQ,永遠得50
比咁高分?

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-6-24 19:54 發表 查看引用來源
議員何君堯批評港府故步自封,擔心本港經濟未能復甦,若單靠經濟上支援受影響人士,本港財政儲備恐入不敷支,直言香港目前唯一出路只有「向北走」,形容「不通關,(香港)樣樣都不行」。何批評政府無能,官員「蠢過隻豬」,而且做事欠決 ...
軍妖講就天下無敌,柒鹅邊個敢炒呀。大家等明年通闗啦。

引用:
原帖由 hello179 於 2021-6-26 02:10 發表 查看引用來源
如果係由鍾南山呢個神棍放風話7月可有限度通關,
咁機會真係幾大,
始終呢個神棍講既野就係中央既意思,
無中央批准,呢個神棍都唔會放呢D風出黎,
到時廣東省政府都唔可能唔跟中央指示, ...
神棍都信??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆