上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
188  441.6k

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-4-11 02:16 發表 查看引用來源
是哪一間??
文锦。。。。。。。。。。。。

除非中左鷄毒,否则都唔會即刻上去。

引用:
原帖由 hochan513 於 2020-4-22 18:37 發表 查看引用來源
睇怕都係,佢而家日日都望8/5,發開口夢都係呢句
以为佢想上去叫鷄去唔到,傻撚咗

原来想上去揾老婆。

引用:
原帖由 coldjointws 於 2020-4-22 19:11 發表 查看引用來源
究竟你係曱甴定係人呀?無立場ge,仲衰過做曱甴。。。
我唔喺人喺黑警,做曱甴我未有资格。

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-5-25 20:15 發表 查看引用來源
卡拉OK等處所周五可重開, 機場6月1日恢復轉機服務
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1780332/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E6%B8%AF%E8%81%9E-%E5%8D%A1%E6%8B%89OK%E7%AD%89%E8%99%95%E6%89%80%E5%91%A8%E4%BA%9 ...
週五晚12.00后重開!

引用:
原帖由 真軍大師 於 2020-5-30 08:34 發表 查看引用來源
其實我覺得應該可開放通關,只要強制戴口罩便可

中港政府可合作研製一種有監察作用的口罩,除了吃飯和入住酒店/或指定住所外,都不能除口罩,如果發現有人不服從戴口罩令便馬上檢控 ...
吹簫點計!

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-5-31 07:47 發表 查看引用來源
药房,化㛇品店都已很慘
走水貨惨d,又冇工開,不过条馬路好行咗囉。

引用:
原帖由 chukikwong 於 2020-6-6 08:06 發表 查看引用來源
唔好理條傻仔啦,講野都硬鳩鳩,永遠人地地欠撚左佢咁,呢d人遲早上去比人打,上去打機比果幾百蚊,又要車輪又要奶西奶腳指,唔比就吊鳩人,拎住幾百蚊以為自己大爺,廟街d大媽岩佢 ...
廟街大媽怕咗佢啦,奶脚指佢邊有資格。

回覆 1377# andy_2008 的帖子

点解冇提G蟲架,唔上大陸叫G會死果班G蟲呀。

回覆 1377# andy_2008 的帖子

点解冇提G蟲架,唔上大陸叫G會死果班G蟲呀。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆