上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
188  441.6k

引用:
原帖由 JL0510 於 2020-9-21 23:00 發表 查看引用來源
但我勇氣唔多夠……等人打左先,我可以等多一陣都冇問題
冇人落香港買奶粉,我想就会有人打大陸疫苗,我就免费都唔会試。

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-9-22 03:25 發表 查看引用來源

大陸發比你張回鄉卡會發訊號暴露你行縱,快剪卡。
你識唔識打著红旗反红旗呀,学人爱国。香港起碼有一半人反共產黨,拉鳩晒佢地啦,傻仔扮愛国。

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-9-22 06:56 發表 查看引用來源

特朗普話飲美國製殺蟲劑可抗新冠肺炎,唔知啲曱甴會唔會飲呢
钟南山話飲蓮花清瘟解武漢肺炎,唔知五毛狗會唔舍飲呢?

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-9-22 03:23 發表 查看引用來源

大陸乜都有問題架,東江水唔好飲,來自內地的空氣唔好吸,菜呀生果豬肉雞鴨乜都唔好食呀。
你叫班大陸哩唔好用蘋果手机先啦,美帝頭上屙尿呀,聞唔聞到呀!

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-9-22 08:42 發表 查看引用來源

做人爭氣d,拿起把較剪剪卡啦,又要屌又要過關,真係無撚用!
呢幾年傻仔先會上去玩,你剪賓州我剪卡啦,成鸠日上去叫鷄,香港又唔敢玩,真係無撚七西用!傻西。

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-9-22 10:06 發表 查看引用來源

所以廟街d大媽等緊你呀。 七叔係香港夜遊區屌你呀,快d過去啦。
原来你同濑閪呀七一條路,唔爭在屌埋你個五毛狗🐶啦,濑完姥姥閪未呀,快d過嚟比我屌啦。

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-9-22 19:40 發表 查看引用來源

佢唔會去廟街搵大媽,佢鍾意被人插屎忽,插到肛門紅,叫紅門
五毛狗茶斋饼粽等你呀,收水扮爱国,鷄虫变水军,鷄版講政治,正傻仔。

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2020-9-23 23:52 發表 查看引用來源

香港10單8單, 大陸14億人都無10單8單呀大帝
大陸人口係香港200倍,你試諗下系大陸人眼中香港人幾毒
香港人眼中大六人是这样的

什麽都是假,騙子才是真。

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2020-9-24 01:21 發表 查看引用來源

你講既係主觀猜想

疫情是客觀事實
全世界認為的事实,叫主觀猜想。你住喺北韓,唔睇新聞。

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2020-9-24 04:53 發表 查看引用來源

你連乜係主觀意見都未識就收皮啦

點先係非常時期就真心係主觀判斷
美帝死多3倍人都唔會係非常時期
紐西蘭8 月每曰10單8單就推遲大選又封城

唔記得你唔知乜係主觀添,當我無講過😂😂 ...
学人講主觀,客觀,你明咩?

主觀就喺話大六冇疫情。客觀喺好在仲有吹哨人,李文亮就喺客觀既証據。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆