上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
188  441.6k

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2020-9-24 15:39 發表 查看引用來源

全乜世界,咪得侵侵條傻佬日日叫中國疫情好很爆,侵侵就係全世界?

侵侵就係你個全世界!! ....突然明晒

啪返兩針滴露就無事啦,你個全世界講既客觀事實呀😂😂😂 ...
唔撚識边個侵侵,浄識有個武漢医生李民亮比共產党害鸠死咗,五毛狗講客觀我講事實。

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-9-24 19:39 發表 查看引用來源

五大訴求缺一不可咪係曱甴嘅主觀
蛇斋饼粽咪五毛狗嘅主觀,收錢吹水边個唔知。

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-9-24 20:55 發表 查看引用來源

又要吸取營養,又要作反,我知箇種叫乜野,癌細胞。
又要收水,又要做水軍,又要扮假愛国,共產黨話呢種叫武漢肺炎,衰过癌细胞。

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2020-9-24 21:15 發表 查看引用來源

唔撚識侵侵,識唔撚識乜係殘體字😂😂
用殘體字屌鸠共產黨條氣唔能順呀。

大陸哩先用殘體字咩,傻仔我叫你呀。

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-9-24 23:33 發表 查看引用來源

你個大陸哩扮香港人學識寫繁體字先啦.香港人唔多識簡體字,話人都要人明你寫咩
我都唔明你寫乜鸠呀?含得撚橡皮糖你明唔明呀,你老母,下句喺乜呀?我香港出世,你話我濕鸠大陸人。

香港仔問你呀,你老母,下句喺乜呀
60年代香港细佬週街唱架,仲有,你老豆,下句喺乜呀,香港仔。

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2020-9-25 00:31 發表 查看引用來源

仲鳩衰,有膠尚香港人唔做,走去學大陸喱寫殘體字,呢啲咪叫自甘墮落囉
你上去叫大陸鷄仲扑街啦,香港鷄唔叫,走去用大陸货,呢哟咪叫自甘墮落,失禮父母,認贼作父囉。

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2020-9-25 00:31 發表 查看引用來源

仲鳩衰,有膠尚香港人唔做,走去學大陸喱寫殘體字,呢啲咪叫自甘墮落囉
唔明点解d五毛狗會覺得香港人膠尚,使幾百蚊叫鷄好撚賿尚咩。

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-9-25 02:11 發表 查看引用來源

你係咪幫緊你個女賣廣告呀?
幇你呀媽賣廣告呀,大陸仔

你老母,大風爐,你老豆,大水牛,60年小学生個個都識唱,喺你條大陸仔未落香港所以唔識,扮香港人。

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-9-25 02:15 發表 查看引用來源

睇水滸傳敢做敢認箇種叫好漢,曱甴箇種做完唔敢認,講完走數例如某個區議員facebook講完走數,或保釋期間著草那些,全部歸類為垃圾。
乜撚野叫箇種呀,你喺咪香港讀書架,你寫乜撚呀,大陸仔,垃圾五毛狗,扮愛國有錢收呀。

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-9-25 05:16 發表 查看引用來源

你老母去做雞你老豆去叫雞生咗你野種,問下你老豆老母係唔係
你老母生花柳你老豆生愛滋,生咗你個野種,問下你老豆老母係唔係生個五毛狗,遺害香港。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆