上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
188  441.6k

引用:
原帖由 cooper8690 於 2020-9-25 08:03 發表 查看引用來源

只識扯東扯西,賺五毛真係易!😂
條五毛狗有撚文化,見人寫三二個蕳體字就話人大陸狗,自己膠尚香港人。小学G收水扮愛國,唔湯唔水,遲早比黑警打柒佢。

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-9-25 05:18 發表 查看引用來源

曱甴冇素質冇智慧,12曱甴自動送中最佳示範
王毛狗叫condom呀,唔明自己查下字典,全香港都知,你扮乜撚呀,垃圾。

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2020-9-25 17:20 發表 查看引用來源

肛門雖然係廢柴,你日日咁鬧住佢都係唔啱😂
五毛狗狗ChiV雖然係廢柴扑街,你日日咁鬧住佢都係唔啱😂

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2020-9-25 17:18 發表 查看引用來源

你又知我有返大陸叫雞? 無囉😌

你寫殘體字學大陸喱自甘墮落就應該死佐佢👋
你上大陸鷄版托柒呀?
叫鷄唔敢認就正癈柴。

我未见過太陸狗唔叫鷄🐔,你條大陸五毛狗,扮香港人,收水做水軍自甘墮落就應該死佐佢。

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2020-9-25 17:18 發表 查看引用來源

你又知我有返大陸叫雞? 無囉😌你得罪晒成版既師兄弟我都唔知點幫你兜😂😂

你寫殘體字學大陸喱自甘墮落就應該死佐佢👋
寫得出就唔好改,五毛狗狗chiV柒碌

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2020-9-25 17:37 發表 查看引用來源
屌,上網鬧交都要抄,大陸喱啲cheap 野學到十足十,傷港人個朵俾你陀衰晒🙄🙄
抄都唔抄大六五毛dogdogchiV柒碌

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2020-9-25 18:58 發表 查看引用來源

你終於知道你老母做雞做到生花柳你老豆叫雞叫到生愛滋,生咗你個雜種屎忽鬼禍港殃民
我攞综援得鳩閒又嚟****1个臭閪ngtungsee。

扑街5毛生滋狗,扮爱国,收水做野,仔做何妖,女做柒鹅,受百万人日日問候呀媽,光宗耀祖。

引用:
原帖由 cooper8690 於 2020-9-26 04:28 發表 查看引用來源
五毛兄弟最撚叻就係扯東扯西,你條廢柴有勇氣認未?
拒扯東扯西你咪带佢遊花园囉。

問佢喺咪攞傷残津贴,坐輪椅行緊山,

4楼跛脚跳晚舞。

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2020-9-26 00:22 發表 查看引用來源

阿單細胞生物,諗野諗自己唔諗其他人,個結論有乜可能準

你講緊係*引大陸喱入關*
知唔知果200萬+1人 實出泥反,肛門咪講大陸超多人有病,唔講之嘛,你係咪出賣香港先

又,淨係香港放大陸人?反中亂港派實吹香港喪權辱國向大陸喱 ...
傻仔講野长篇大論,唔知傻仔想表達乜野,收钱吹水,最好就回佢一句屌你,講完。

引用:
原帖由 cooper8690 於 2020-9-27 08:53 發表 查看引用來源
五毛兄弟最撚叻就係扯東扯西,你條廢柴有勇氣認未?
廢柴五毛狗點認呀。
呀媽做鷄,呀爸做龟公,呀女做援交,呀仔衰11,條條死罪,佢有吉士認咩,你唔好難為佢啦。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆