上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
188  441.6k

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-9-27 06:31 發表 查看引用來源
曱甴好鳩燥喎,係咪係香港對住d大媽對到火滾呀?
燥唔过對住60姥姥d五毛狗掛。
瀨西瀨到火滚呀?

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-9-28 10:49 發表 查看引用來源
正常大部份公司都唔比或不建議上去住先啦,不論你糸出差公幹,直情長駐國內個D一樣。。。。
有个朋友做公務員,中山个老婆九个月未见过,都返唔到去,佢以前每星期返一次,宜家佢变咗死狗,正苦唔再開关,遲早有事發生。

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2020-9-28 19:58 發表 查看引用來源

遲早? 日日都有事發生架啦,點呀?

你唔識叫你老婆落泥香港?隔離14日啫
一方面:大陸好撚毒
一方面:我要返上去
精神分裂到咁,點先滿足到? ...
你呀媽就係大陸,我得鸠閒上去叫大六鶏,五毛狗有種就check下我IP address
睇吓邊個上大六尋親揾呀媽?

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-9-28 20:19 發表 查看引用來源

其實係曱甴既幻想國度入面,黃之蜂已經稱帝,周庭係皇后。

曱甴國民日日唔使錢有得屌天使,愛滋惹到全國都係。
你叫向以完做老豆,叫假博士做呀媽啦,五毛狗日日幻想屌毒鹅,瀨大波嘩,惹到週圍武漢病毒,遗害世人,你死100次都冇用呀,武漢五毛狗。

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-9-30 07:14 發表 查看引用來源
國慶到! 十月會續步有好消息
就算開闗,都係比有需要人仕,上去揼骨叫鷄唔使捻啦。

古有明言,望人折堕,不如望自己爭氣,又袋钱落儍仔袋。

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-10-1 23:10 發表 查看引用來源
箇d乜乜死全家唔知係邊個講既哩? 係咪某屎忽鬼口中的傻仔?
你寫箇字喺乜鸠字呀,你邊到讀書架,大陸仔。香港人屌栥鵝仲毒呀,美国縂統闗鸠你事呀?

引用:
原帖由 cooper8690 於 2020-10-2 09:01 發表 查看引用來源

你條傻閪自圓其說,有精神病?😂

你有乜撚野理據證明我係暴徒?我有任何反中言論?有任何煽動參與示威遊行既言論?

五毛狗學人扮精神病患者,唔知醜字點寫,藥唔好停呀😂 ...
带條撚樣五毛游花园啦!
認黑警做兄弟。
認毒鹅做契媽,
一路走水货又呃政府攞綜緩,
扮傻仔語無論,狗唔搭八最好大家冇哩头鬥屌。

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-10-2 00:42 發表 查看引用來源

打簡體字話人大陸仔,我真係屌鳩你咪撚講粗口啦!
乜野叫屌鳩你咪撚講粗口啦!

你講緊普通話呀,扮香港人呀,講粗口叫人咪撚講粗口,正大六五毛。

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2020-10-2 07:06 發表 查看引用來源

曱甴有層樓係咪曱甴屋呀? 點解曱甴成日覺得自己好有錢,其他人好窮既? 唔怪得乜鳩都做唔到又話革命啦。
點解香港 依家仲有人覺得有層楼好有錢,乜撚野思想呀? 唔好咁自卑啦,比心機揾銭,收錢吹水,做水軍遲早食屎架,揾份工做啦,五毛狗。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆