上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
188  441.6k

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-10-5 21:54 發表 查看引用來源
今年年尾, 食到呢d女嘅機會大嗎?
你當Andy喺雜種,話撚晒事呀。

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-10-10 17:42 發表 查看引用來源
特首林鄭月娥星期三,將會到立法會宣讀新一份施政報告。
健康碼, will have hope .......
毒鹅唔會有好野,鷄蟲想北上叫鷄,明年中差不多,香港叫企街北姑大媽先啦。

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-10-12 14:32 發表 查看引用來源
東方日報A1:香港經濟一潭死水 政府呆等活水
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 1013_00822_001.html

新冠肺炎疫苗預計到明年中才有供應,專家預計港人全民接種要等到明年年底,這時候才進入經濟復甦期,估計 ...
改2022隐陣d啦。

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-10-14 04:31 發表 查看引用來源
Very good idea, 11月,有希望去到深圳了🙏
發夢冇咁做!

引用:
原帖由 大口Sam 於 2020-10-14 16:43 發表 查看引用來源
坡妹比7日喇, 會唔會有其他跟住比7日? 隔7日可能公司會比一D人出境.
7+7都要14日,玩幾日加埋都要廿日,條數計唔掂喇。

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2020-10-15 07:42 發表 查看引用來源

你老母聽你講,叫佢俾一億美金你,你咪唔駛系度鳩o翕囉,無條件吖嘛

講幾多次先會明,系開關呢件事,香港政府可以做既野唔多
濕鳩政府做唔到野,你班人喺到嘈乜鸠呀?就算0確診佢唔開关,你吹得佢涨咩,咪撚多声气呀,反政府国安法拉鸠你班人。

引用:
原帖由 JL0510 於 2020-10-15 22:13 發表 查看引用來源
現在林鄭都自己走上去深圳問阿爺開唔開關,我地等下消息吧
成班廢柴喺少做少错,唔做冇錯既心態管治香港,自求多福好过啦。

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-10-16 19:55 發表 查看引用來源

工聯會會長鬧爆政府,11月有机会去深圳了
你喺咪想上去叫G..想到發咗癫呀?

引用:
原帖由 cooper8690 於 2020-10-16 21:49 發表 查看引用來源

連3舊水都冇仲學人去廟街搵大媽?在家屌隻乸免費呀!😂不過你冇得走水貨,靠綜援溝唔到女,講唔出架喇!
叫隻五毛狗跟呀7去秧街揾姥姥啦,150包有西瀨。

捉隻姥姥鷄上四季都仲得呀。

好似北韓一單都無,中国同佢互通最好,歐美重災區,如果我喺強国高官,肯定叫晒老婆仔女返大陸。俗語有云,君子不立危牆下。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆