上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
273  442.3k

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-2-10 03:57 發表 查看引用來源
就算重開, 會超級貴
事過境遷後, 是否會有好多湖北囡囡, 黎廣東搶爛市呢?

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-2-24 22:42 發表 查看引用來源
幾日拉返多D人嚟之後开始計劃漲返多少啩。。。。
2月1日開始, 留港屌閪, 相熟囡囡, 價錢無變.

引用:
原帖由 emau1 於 2020-3-2 21:58 發表 查看引用來源
不支持本地 sn
呢輪冇得上上邊玩樂

唯有係香港試下

好似 30 分鐘多d
按,做,jc 沖完涼返房
but 我係大堂等左差唔多成個鐘

係油 ma 地近容樹頭,一種日本 apple 牌子,果間

個沖涼房 keeper 乜都冇幫我做
居然重大聲叫我 ...
我寧願去足仔, 環境差少少, 但勝在實際

引用:
原帖由 emau1 於 2020-3-3 12:31 發表 查看引用來源
c兄
足仔
是不是4台介紹那些
樓上骨?
是的, 無乜裝修, 家庭feel

引用:
原帖由 九哥哥 於 2020-3-4 20:06 發表 查看引用來源
五慌多香港人上深圳,命仔來,五好搏,大六數字騙人,好似冇人返工廠,但工廠照燈,似有人工作,因為有補貼,冇半年也五好回中國,看看韓國疫區😂,呢的先系真實故事 ...
為了奧運, 日本數字, 仲呃得多. ***根本全世界一樣!

引用:
原帖由 ken_2004 於 2020-3-4 20:34 發表 查看引用來源

疫情未穩定,大陸政府都未必比娛樂場所開門營業,
現在深圳差不多每一個地方都要量體溫,先可以入。。。。🤫
就算娛樂場所全開, 吾使量體溫, 半價酬賓周, 囡囡全部18-22碎, 咁又點呢? 我地而家都吾會番大6啦.

我地只想分享玩女屌閪心得, 開開心心. 其他議題, 不如去香討講啦.

留港消肺, 見到都系四張以上大嬸, 好無引.

引用:
原帖由 ken_2004 於 2020-3-13 12:47 發表 查看引用來源

睇個勢國外爆發得甘勵害,真係5月都唔知開不開到關。。。。🤕
反而有機會三月盡爆, 四月回落, 五月正常!

引用:
原帖由 香港中心的主題 於 2020-3-15 22:07 發表 查看引用來源
https://www.google.com.hk/amp/s/xw.qq.com/amphtml/TWF2020031503497800
中國青年報黨媒:《停止妖魔化外國疫情,勿再幸災樂禍調侃口吻,國人世界觀別被毀了》
中央,叫吾好再衝出黎柒呀!仲吾聽黨話跟黨走,系要比人吊先安樂, ...
集中講下玩女心得吧.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆