上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
273  442.2k

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-12-21 21:37 發表 查看引用來源
香港等地入境澳門者, 需集中醫學觀察21日
hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1955682/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E6%B8%AF%E8%81%9E-%E9%A6%99%E6%B8%AF%E7%AD%89%E5%9C%B0%E5%85%A5%E5%A2%83%E6%BE%B3%E9%96%80%E ...
真系無晒心機, 無謂倒數了.

引用:
原帖由 emau1 於 2020-12-22 22:30 發表 查看引用來源
羅主任今日微我
話現有很多高質 jc ,是東管 SN 尼的
在酒店房做的
有我喜歡的類型,即可以親小妹妹的

可惜我話上唔到去呀
要隔離14日呀
佢當堂冇理我了 ...
囡囡閪窿生晒蜘蛛網

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-12-24 00:01 發表 查看引用來源
Today is 平安夜  
點都要搵條女黎屌閪, 先至應節.

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-12-27 15:07 發表 查看引用來源
今年2月, 因過年, 人流大, 我估大陸應不會開關

標題己改為:
3月可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚??
又改?? 吾好啦. 好耐無食過龍崗d雞仔了.
.

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-12-28 21:48 發表 查看引用來源
復活節, 玩雞仔
肯定屌爆d雞仔啦!! 隻隻都剛發育完成, 波大閪窿窄.

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-12-29 19:12 發表 查看引用來源
中港家庭怎辦?
好多夫婦, 10個月無行周公之禮了.

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-12-30 19:36 發表 查看引用來源

張竹君強調,聖誕期間感染的數字要一至兩星期才可反映,除夕等節日效應亦如是,若未來假期繼續多聚會,好難講會不會有超級傳播者,而導致疫情反彈。 ...
英, 美, 法, 南美洲.........班鬼佬話, "So what? 吾使屌閪呀?"

好多新移民, 趕住番鄉下, 同另一半行周公之禮.

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-1-5 22:08 發表 查看引用來源
旅遊及相关业界, 一定会在三月向政府請願
叫雞群組, 應該加入. 我要食龍崗d雞仔!

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-1-7 18:05 發表 查看引用來源
本港今日新增33宗確診個案.
5宗為源頭不明個案。
andy_2008, 好快食團年飯. 2人一圍.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆