上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
273  442.6k

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-4-21 10:53 發表 查看引用來源
5月8 號未到, 仍有可能
相信要香江d體育館, 泳池, 酒吧, 美容院, 按摩場.........重開, 先至會考慮取消中/港14+14隔離

引用:
原帖由 hochan513 於 2020-4-21 15:07 發表 查看引用來源

你會唔會5/8打錯咗8/5呀?🤔
8th May 2021

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-4-21 23:45 發表 查看引用來源

4月17日的騰訊QQ網頁說:还是那句话,从现在起控制住疫情,香港和内地5月初解封的概率非常大,当然如果疫情反复就另当别论了,不过根据目前的防疫措施,反复的可能性为0。https://xw.qq.com/cmsid/20200417A ...
andy2008, 等香江d政府體育館, 圖書館, 酒吧, 美容院, 健身室......全部開番晒, 先至再講取消中/港14+14日隔離啦.

引用:
原帖由 coldjointws 於 2020-4-23 11:11 發表 查看引用來源
究竟你係曱甴定係人呀?無立場ge,仲衰過做曱甴。。。
coldjointws兄, 有無可能, 佢系披著人皮的曱甴?

引用:
原帖由 coldjointws 於 2020-4-23 15:27 發表 查看引用來源
你中文水平咁差,繁體字都唔識寫,錯別字又多,唔好話考警察,保安都未有資格做啦,都係安安份份繼續做曱甴算啦~
肛門紅, 已經比你屌到出晒血. 算啦!

引用:
原帖由 大口Sam 於 2020-4-27 14:23 發表 查看引用來源

5月8開始回港就好大機會唔洗隔離14日. 但回大6就好難知幾時開始唔洗14日
Sam哥, 是否等HK政府先行, 佢地d室內運動場, 泳池, 圖書館.....開番晒, 先至再研究中/港14+14隔離呢?

引用:
原帖由 Blackwood 於 2020-4-28 05:15 發表 查看引用來源
雙十四係大陸嘅政治含義比較大,之前好多長居大陸藍屎不停網上發布香港關14係唔公平
呢度只講玩女屌閪, "零"政治!

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-4-29 12:05 發表 查看引用來源
after 39 days will be 8th June
andy 2008, HK番大6, 要集中隔離14日!

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-4-29 13:38 發表 查看引用來源
希望6月8日可自由進出大陸
同意! 要中/氾港同時取消14+14隔離, 才有意思.

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-5-5 14:51 發表 查看引用來源
消息:中三至中五將於本月27日復課;小四至小六、中一及中二將於6月8日復課。
努力! 加油!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆