上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
88  444.5k

邪 post 得確係..... 醒!!!

附件

開關了!!!

附件

消息指一名居港43歲男子初步確診

附件

2022 ??? 2023 都未攪得掂…

疫情下,各大咸版最強邪 post !

打咗疫苗唔代表通關!

引用:
原帖由 coboko123 於 2021-9-26 09:40 發表 查看引用來源
又岩喎,之前有共識28日清零就開關,咩都係冇
有朋友老婆係深圳信政府,打針可以返大陸,走去打針,打完血管頂唔順要通波仔,仲使多咗幾萬蚊手術費,行路行唔到。

引用:
原帖由 大口Sam 於 2021-9-27 08:48 發表 查看引用來源

磚家話一定同疫苗冇直接關係
無關係無問題,因為我無打針!我等佢最尾九成半谷針派錢先去都未遲!!!

出年 二十大後先有得通關,即係出玍 12 月,唔係 3 月

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-10-31 00:38 發表 查看引用來源
立法會選舉來了, 很多政黨會用爭取通關來做政綱的
政綱你都信,天真過天真嬌!!佢夠話幫潘媽媽出頭,捉陳同佳返台灣,最尾攪到香港立立亂~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆