2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
25  443.3k

誇景學童為什麼來香港讀書,甘辛苦,偉大祖國教育不行?要離香別井去香港,外國讀書?返大陸上學啦,大六甘好洗腦教育,武漢肺炎全世界播毒,害死全球。

回覆 721# ha228 的帖子

了解~反正你又上吾到深圳,講左出黎冇人多謝你,呢班杏家產大六燦成班不知所謂,冇必要益他們,平時他們己自己收埋收埋冇分享也算了,成班攪事分子,麻九煩。

回覆 720# ha228 的帖子

的儍閪大陸燦洗哂腦,識閪咩,的有錢大陸人,馬雲為什麼走去外國,共產黨要你死就係要死,佢地白能痴,大六人好多知道共產黨乜料,吾出声免麻煩,香港也快滅聲,個個乃共😄

回覆 723# andy_2008 的帖子

我睇吾起的窮L大六燦大六閪,甘閪多武漢肺炎,大六免上啦,乃波乃西乃左武漢肺炎就伏街😄留比大陸燦嘆武漢肺炎😄

引用:
原帖由 魔鬼仔@666 於 2021-10-18 16:26 發表 查看引用來源
濕鳩雞虫表示:3月通唔到關咪再改標題囉,個標題都玩能左2年,又夢遺左2年,唔爭在繼續玩啦😆😆😆

14+7幫都你,期望乜?過關時你會懷疑自己是帶菌者😂因為同胞好熱誠招呼你😂

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-10-16 19:34 發表 查看引用來源
通關遙遙無期憂年關觸發新一輪結業潮 旅遊業冀推健康碼「救亡」
https://www.hk01.com/%E7%A4%BE%E ... -%E6%95%91%E4%BA%A1
現在香港正常返,冇三五七年不要期望旅遊業,水貨路有得做,過百大飛例外😂

引用:
原帖由 andy_2008 於 2023-2-26 23:29 發表 查看引用來源
去遠d, 好玩d
Andy兄疫情三年次甘久,又冇深圳報告😂

引用:
原帖由 andy_2008 於 2023-2-28 22:40 發表 查看引用來源
終於不用再戴口罩了
深圳早不不用,你去左左未?吹左3年得過吹?

引用:
原帖由 Tck13032011 於 2023-3-19 15:12 發表 查看引用來源
不知不覺......回鄉卡過期了
排到八月才有得換😂

引用:
原帖由 andy_2008 於 2023-3-26 10:39 發表 查看引用來源
我仍在呢
未通關你好勤力,通關竟然變左謝老四🤭🤫

前往最後回覆