上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
4.8k  444.1k

引用:
原帖由 hello179 於 2021-7-31 11:56 發表 查看引用來源
大陸依家連條件都唔開比你,吹咩?
一路都係得香港正苦單方面一廂情願地開條件安慰住D蟻民先,
然後一路搬龍門,9月會話要9成人打針,11月會再話要9成人打第三針,,, ...
莫非要用消費券買, 手機/平板電腦/手提電腦, 上去隔离14+7天。

引用:
原帖由 hello179 於 2021-7-31 11:56 發表 查看引用來源
大陸依家連條件都唔開比你,吹咩?
一路都係得香港正苦單方面一廂情願地開條件安慰住D蟻民先,
然後一路搬龍門,9月會話要9成人打針,11月會再話要9成人打第三針,,, ...
何止內地,澳門也一樣條件都唔開

回覆 3911# andy_2008 的帖子

留返隔離時瘋狂淘淘京東美團之類差唔多哈哈哈哈哈哈

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-8-1 14:37 發表 查看引用來源
留返隔離時瘋狂淘淘京東美團之類差唔多哈哈哈哈哈哈
下星期六便是七夕情人節

開關了!!!

附件

引用:
原帖由 天字荳號飛 於 2021-8-3 02:50 發表 查看引用來源
開關了!!!
對等條件有利通關

引用:
原帖由 大口Sam 於 2021-8-2 16:27 發表 查看引用來源

對等條件有利通關
大陸爆,香港又爆,咁就對等啦。

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-8-3 09:18 發表 查看引用來源

大陸爆,香港又爆,咁就對等啦。
YEAH

中大團隊揭80人打科興後抗體水平偏低
https://hd.stheadline.com/news/r ... C%E4%B8%89%E9%87%9D

澳門宣布進入「即時預防狀態」 大批人趕往關閘口岸
https://hd.stheadline.com/news/r ... 8%E5%8F%A3%E5%B2%B8

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆