上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
4.8k  440.2k

引用:
原帖由 大口Sam 於 2021-8-18 17:00 發表 查看引用來源

佢都癡根既, 一個助理教授仔又唔係大教授
1. COVID-19係VIRUS 唔係微生物
2. 佢唔係E生, 長者接種率過低又如何, 最起馬問袁教授啦.
3. "政府無法永遠不通關" , "預計內地要等待亞運會及冬季奧運明年完結後", 點解 ...
吹水袁,
跟本就系榕樹頭下,吹水講故佬,得啖笑!

引用:
原帖由 大口Sam 於 2021-8-18 01:00 發表 查看引用來源

佢都癡根既, 一個助理教授仔又唔係大教授
1. COVID-19係VIRUS 唔係微生物
2. 佢唔係E生, 長者接種率過低又如何, 最起馬問袁教授啦.
3. "政府無法永遠不通關" , "預計內地要等待亞運會及冬季奧運明年完結後", 點解 ...
大教授話要九成接種率先可以通关,聽佢講最大獲。

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-8-19 03:00 發表 查看引用來源

大教授話要九成接種率先可以通关,聽佢講最大獲。
人人都識估計啦, 吹水我都識.
我估全世界9成接種率先可以通

引用:
原帖由 大口Sam 於 2021-8-18 17:26 發表 查看引用來源

人人都識估計啦, 吹水我都識.
我估全世界9成接種率先可以通
你叻過袁大教授有幾巴閉呀,有人講佢喺榕樹頭吹水佬。

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-8-19 11:21 發表 查看引用來源

你叻過袁大教授有幾巴閉呀,有人講佢喺榕樹頭吹水佬。
我要叻過佢去沙咀, 沙尾, 上下沙, 沙灣, 水圍, 吹水

引用:
原帖由 大口Sam 於 2021-8-19 11:25 發表 查看引用來源

我要叻過佢去沙咀, 沙尾, 上下沙, 沙灣, 水圍, 吹水
我都想呀。太耐冇北上。條J都生咗銹。

引用:
原帖由 voking 於 2021-8-19 15:33 發表 查看引用來源

我都想呀。太耐冇北上。條J都生咗銹。
2020 & 2021, 多數屌中女&大媽, 好厭呀, 超掛住龍崗d雞仔. 波大閪窿窄!!

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-8-19 17:00 發表 查看引用來源
2020 & 2021, 多數屌中女&大媽, 好厭呀, 超掛住龍崗d雞仔. 波大閪窿窄!!
你唔睇樣既咩?

2022 ??? 2023 都未攪得掂…

北上去玩往返無啦哈哈
長駐國內工作生意之類就0K可以照去
哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆