上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
4.8k  440.0k

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-9-10 17:33 發表 查看引用來源
過去年半餐餐屌大媽, 好想食雞仔.
2022年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

回覆 4013# coboko123 的帖子

會多咗合資格長留香港之北姑陀北半陀假陀之類來港就真哈哈,佢地翻上去時要隔離丫有西用哈哈哈哈

回覆 4022# siew1203 的帖子

家下上去只要7+7,係香港賺夠一大筆,不再附果二,三千啦
微信上技師女日日發朋友圈,就知上面咩環境

引用:
原帖由 coboko123 於 2021-9-13 01:40 發表 查看引用來源
家下上去只要7+7,係香港賺夠一大筆,不再附果二,三千啦
微信上技師女日日發朋友圈,就知上面咩環境
我最熟果4個有3個番左老家, 因為冇生意. 另外留起度果1個天天朋友圈話有位.

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-9-11 13:53 發表 查看引用來源
2022年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚
andy_2008, 努力.

Good news
粵港共同認可檢測機構, 周三起由54間增至逾700間
https://hd.stheadline.com/news/r ... 9%80%BE700%E9%96%93

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-9-13 22:14 發表 查看引用來源
Good news
粵港共同認可檢測機構, 周三起由54間增至逾700間
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2217703/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E6%B8%AF%E8%81%9E-%E7%B2%B5%E6%B8%AF%E5%85%B1%E5%90%8C%E8%AA%8D%E5%8F% ...
搞掂個互通碼先有得講。否則,2023都未通關。

引用:
原帖由 voking 於 2021-9-13 23:15 發表 查看引用來源

搞掂個互通碼先有得講。否則,2023都未通關。
好似回港易咁, 可以換碼就OK啦.

回覆 4028# 大口Sam 的帖子

其實大家有無諗過,2年過去啦,而家俾你去到,深圳都已經唔係你認識個個深圳了

引用:
原帖由 hochan513 於 2021-9-14 11:34 發表 查看引用來源
其實大家有無諗過,2年過去啦,而家俾你去到,深圳都已經唔係你認識個個深圳了
有相熟可以去新場K/骨. 深唔深圳冇乜所謂. 最怕到時關口冇晒, 要坐地鐵去到老遠就PK

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆