上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
4.8k  440.4k

引用:
原帖由 andy_2008 於 2023-5-28 01:11 發表 查看引用來源
我有朋友, 近日上去玩完之後感染新冠肺炎
上唔上都會好易感染,始終感染度仍然好高

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-28 02:36 發表 查看引用來源
呢句真!
尤其是揼骨場裡面,封蔽空間,尋日上去,個小姐姐都話成個場上上下下,冇人未中過招,所以佢地反而比正常人等如打多咗支疫苗

香港每日都有過萬人中招啦

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-28 02:36 發表 查看引用來源
感染度係高,不過已經唔可怕......當然我會繼續防疫,但唔會為咗咁而唔去揼骨!😁

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-31 23:17 發表 查看引用來源

感染度係高,不過已經唔可怕......當然我會繼續防疫,但唔會為咗咁而唔去揼骨!😁
我同屋企人一針冇打,世界通关後,我冇带口罩 全世界四處去,边度有樹,普通痛毒感染甘緊张😂😁💪如果你去過國內各省,基本上服务人员才用口罩,各地街上普遍冇戴囗罩💪😁

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-31 23:43 發表 查看引用來源
我同屋企人一針冇打,世界通关後,我冇带口罩 全世界四處去,边度有樹,普通痛毒感染甘緊张😂😁💪如果你去過國內各省,基本上服务人员才用口罩,各地街上普遍冇戴囗罩💪😁 ...
淨係深圳已經唔係普遍冇戴口罩,只係冇戴嘅俾有戴口罩略多......

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-1 00:10 發表 查看引用來源

淨係深圳已經唔係普遍冇戴口罩,只係冇戴嘅俾有戴口罩略多......
廣州~深圳人比较緊张,其他外省冇人理,去過就了解👍✌️

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-31 23:17 發表 查看引用來源

無錯,已經唔當係一回事😂

引用:

有囡🚗照車🤣

引用:
原帖由 estateman 於 2023-6-1 08:37 發表 查看引用來源

有囡🚗照車🤣
來而不往非禮也,態度相當正確!😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆