上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
4.8k  440.5k

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-3-3 22:50 發表 查看引用來源
我今天上12306 網站,  發現近期至4月2日, 有些高鐵及動車班次已買不到車票..
你們會在下星期付錢預訂復活節的車票嗎?我估計, 一宣佈取消14天隔離令, 大把人搶高鐵及動車票 ...
上去叫G,使唔使噉緊張呀

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-3-4 15:27 發表 查看引用來源

上去叫G,使唔使噉緊張呀
去旅遊為先, 叫G其次

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-3-3 23:36 發表 查看引用來源
去旅遊為先, 叫G其次
去旅游都唔会去大陸,除左叫G,

不过,疫情过后想叫G都唔容易。

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-3-4 15:52 發表 查看引用來源

去旅游都唔会去大陸,除左叫G,

不过,疫情过后想叫G都唔容易。
can go to ktv

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-2-8 04:42 發表 查看引用來源
雖然政府的防疫規例在2月8日實施,5月7日的午夜失效..., 但仍有機會提早取消
除湖北,現在都國內疫情都能夠受控,
  高鐵機票最快預售,3月26日有,希望月底看到曙光了。。🤫🙇‍♂️

回覆 125# ken_2004 的帖子

五慌多香港人上深圳,命仔來,五好搏,大六數字騙人,好似冇人返工廠,但工廠照燈,似有人工作,因為有補貼,冇半年也五好回中國,看看韓國疫區😂,呢的先系真實故事

引用:
原帖由 九哥哥 於 2020-3-4 20:06 發表 查看引用來源
五慌多香港人上深圳,命仔來,五好搏,大六數字騙人,好似冇人返工廠,但工廠照燈,似有人工作,因為有補貼,冇半年也五好回中國,看看韓國疫區😂,呢的先系真實故事 ...
疫情未穩定,大陸政府都未必比娛樂場所開門營業,
現在深圳差不多每一個地方都要量體溫,先可以入。。。。🤫

引用:
原帖由 ken_2004 於 2020-3-4 20:34 發表 查看引用來源

疫情未穩定,大陸政府都未必比娛樂場所開門營業,
現在深圳差不多每一個地方都要量體溫,先可以入。。。。🤫
娛樂場所, must later than 15th March

回覆 127# ken_2004 的帖子

米系,药又要一年內才成功,五好望早開,望小的人死好過,怪就怪肺炎生化武器,又可以怪誰😂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2020-3-4 20:06 發表 查看引用來源
五慌多香港人上深圳,命仔來,五好搏,大六數字騙人,好似冇人返工廠,但工廠照燈,似有人工作,因為有補貼,冇半年也五好回中國,看看韓國疫區😂,呢的先系真實故事 ...
為了奧運, 日本數字, 仲呃得多. ***根本全世界一樣!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆