上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
4.8k  443.3k

101月可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚??

引用:
原帖由 hochan513 於 2020-11-25 16:20 發表 查看引用來源

睇完施政報告,特首應該係去北京旅行,唔係爭取
去爭取就一定會成功?

你叫黃痴瘋去美國爭取接晒香港人過去,包一份年薪50000美金既工,咪仲好

回覆 2982# dogdogchiV 的帖子

我話特丑爭取三万黑警子女去大湾区做工,每月10人仔,一I定成功,仔女揾到钱,黑警唔使喺香港偷鲍鱼。

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-11-24 22:13 發表 查看引用來源
特首,11:00 a.m. , 將公佈施政報告

無乜特別, 對取消14+14無乜仍用

回覆 2984# hkg369 的帖子

反正有14就下年無唒先啦哈

回覆 2984# hkg369 的帖子

算吧啦,皇崗口岸要重建,改深圳灣開24,方便到唔想過關,等下先開關好了

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-11-26 16:08 發表 查看引用來源
反正有14就下年無唒先啦哈
中港家庭怎辦?旅行社怎辦?
😭😭

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-11-26 12:50 發表 查看引用來源
無乜特別, 對取消14+14無乜仍用
【施政報告】民研:評分僅27.2分 創1999年新低
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1934256/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E6%B8%AF%E8%81%9E-%E6%96%BD%E6%94%BF%E5%A0%B1%E5%91%8A-%E6%B0%91%E7%A0%94-%E8%A9%95%E5%88%86%E5%83%8527-2%E5%88%86-%E5%89%B51999%E5%B9%B4%E6%96%B0%E4%BD%8E

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-11-26 06:25 發表 查看引用來源
【施政報告】民研:評分僅27.2分 創1999年新低
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1934256/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E6%B8%AF%E8%81%9E-%E6%96%BD%E6%94%BF%E5%A0%B1%E5%91%8A-%E6%B0%91%E7%A0%94-%E8% ...
我唔信有27.2咁高。

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-11-26 05:00 發表 查看引用來源
中港家庭怎辦?旅行社怎辦?
😭😭
鷄蟲又怎辦?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆