上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
4.8k  440.9k

唔駛改喎,你都冇講邊年1月

呢個post 可以一直倒數到2046年架喎🙊🙊

只要Andy 呢個post一直健在,個疫情一定唔會完,仲有幾個撐你兄弟陪住你添😄😄
引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-12-8 21:42 發表 查看引用來源
我幾天後, 可能再改標題

香港周四起再禁晚市堂食,冬至百業仆直
https://orientaldaily.on.cc/cnt/news/20201209/00176_006.html

引用:
原帖由 魔鬼仔@666 於 2020-12-8 23:03 發表 查看引用來源
唔駛改喎,你都冇講邊年1月

呢個post 可以一直倒數到2046年架喎🙊🙊

只要Andy 呢個post一直健在,個疫情一定唔會完,仲有幾個撐你兄弟陪住你添😄😄

...
本港今新增104宗新冠肺炎確診,年齡介乎2至94歲 包括99宗本地個案,35宗源頭不明

Andy哥,我自己識去睇新聞,唔駛你日日 update出黎架😥😥
引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-12-9 19:56 發表 查看引用來源
本港今新增104宗新冠肺炎確診,年齡介乎2至94歲 包括99宗本地個案,35宗源頭不明

引用:
原帖由 魔鬼仔@666 於 2020-12-9 22:40 發表 查看引用來源
Andy哥,我自己識去睇新聞,唔駛你日日 update出黎架😥😥
我好心急, 想去大陸

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-12-9 23:44 發表 查看引用來源
我好心急, 想去大陸
急都冇用, E家咁環境, 你上到去都冇女啦

回覆 3056# 大口Sam 的帖子

你e句“上到去都冇女”已經講出左實況,關冇開,已經少左一部分客;大陸經濟環境又轉差左,連本地客都少左。好多女都請假返老家休息

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-12-9 23:44 發表 查看引用來源
我好心急, 想去大陸
andy_2008, 希望你吾使再改標題, 盡情享用熟透的雞仔.

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-12-10 12:16 發表 查看引用來源
andy_2008, 希望你吾使再改標題, 盡情享用熟透的雞仔.
1月可返大陸?我開始有点懷疑😭

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-12-10 12:16 發表 查看引用來源
本港今日新增112宗個案,,本地個案中42宗和家庭群組相關,34宗源頭不明。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆