上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
4.8k  440.9k

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-12-10 19:43 發表 查看引用來源
1月可返大陸?我開始有点懷疑😭
2022年1月有機會

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-12-10 19:43 發表 查看引用來源
1月可返大陸?我開始有点懷疑😭
andy_2008, 懷疑人生?

明年都難講,,下年尾有機

港府已購買科興750萬劑新冠疫苗 首批100萬劑下月抵港 - 雅虎香港

https://yns.page.link/ydbA2

引用:
原帖由 oyk562389 於 2020-12-11 16:19 發表 查看引用來源
港府已購買科興750萬劑新冠疫苗 首批100萬劑下月抵港 - 雅虎香港

https://yns.page.link/ydbA2
Super good news 🥳

你係心急上去叫雞定包左個技師係上面呀?
講左九萬幾次,如果你急住上去咪隔離左先囉
或者包架洗頭艇都可以架
引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-12-9 23:44 發表 查看引用來源
我好心急, 想去大陸

Andy哥,100萬疫苗都未輪到你接種啦下華,再倒數下先啦
引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-12-11 20:05 發表 查看引用來源
Super good news 🥳

引用:
原帖由 魔鬼仔@666 於 2020-12-11 22:40 發表 查看引用來源
Andy哥,100萬疫苗都未輪到你接種啦下華,再倒數下先啦
政長官林鄭月娥今午(11日)表示港府起碼會買到2款新冠肺炎疫苗,當中包括2種技術生產,如有一種出問題,另一種可補上,購置劑量為本港人口的2倍,即1500萬劑,如每人要打2針,則需要購買3000萬劑量。

她指港府已向科興控股生物科技公司,採購750萬劑滅活疫苗,首批100萬劑最快明年1月到港;而另一間上海復星醫藥,美國輝瑞藥廠,用核糖核酸,同樣供應750萬劑,首100萬劑明年第一季到港。港府亦正與第三間阿斯利康製藥商討中,該藥廠疫苗是不可複製性病毒載體,同樣會訂購750萬劑,但要明年下半年才到港。
hk.news.yahoo.com/%E6%B8%AF%E5%BA%9C%E5%B7%B2%E8%B3%BC%E8%B2%B7%E7%A7%91%E8%88%88-750-%E8%90%AC%E5%8A%91%E6%96%B0%E5%86%A0%E7%96%AB%E8%8B%97-%E9%A6%96%E6%89%B9-100-%E8%90%AC%E5%8A%91%E4%B8%8B%E6%9C%88%E6%8A%B5%E6%B8%AF-074854471.html

引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-12-11 22:46 發表 查看引用來源
行政長官林鄭月娥今午(11日)表示港府起碼會買到2款新冠肺炎疫苗,當中包括2種技術生產,如有一種出問題,另一種可補上,購置劑量為本港人口的2倍,即1500萬劑,如每人要打2針,則需要購買3000萬劑量。

她指港府已向科興控股生物科 ...
但是
大陸要香港連續100日冇本土個案
先唔洗14日隔離
香港做唔做到呢

而且,我地可能要用健康碼
那,我去 chim lor wan 比 jc 手淫後
會被紀錄低的

引用:
原帖由 大口Sam 於 2020-12-10 10:09 發表 查看引用來源

急都冇用, E家咁環境, 你上到去都冇女啦
都有既
我果幾個相熟
日日不停在朋友圈叫人搵佢

以前,忙到朋友圈都冇乜點發
微佢,重要等到唔知幾點先有空位

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆