上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
4.8k  440.9k

引用:
原帖由 emau1 於 2020-12-12 01:03 發表 查看引用來源
但是
大陸要香港連續100日冇本土個案
先唔洗14日隔離
香港做唔做到呢

而且,我地可能要用健康碼
那,我去 chim lor wan 比 jc 手淫後
會被紀錄低的
健康碼真係重點...一個唔好彩出現咗係有人感染去過嘅地方,深圳政府捉你強制隔離都幾大鑊。唔好話紀錄低去過骨場,淨係俾老虎知返過大陸已經解釋唔到

引用:
原帖由 SZ11 於 2020-12-12 10:54 發表 查看引用來源

健康碼真係重點...一個唔好彩出現咗係有人感染去過嘅地方,深圳政府捉你強制隔離都幾大鑊。唔好話紀錄低去過骨場,淨係俾老虎知返過大陸已經解釋唔到 ...
你打算金盆洗J, 退出內地夜遊?

今增69宗確診,19宗源頭不明。
但本港今天有80多宗新型肺炎初步陽性個案

19天後便是2021年

回覆 3050# andy_2008 的帖子

最少改咗下年春節後可能ok先啦哈哈哈哈

今增95宗確診, 41宗源頭不明

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-12-13 09:32 發表 查看引用來源
最少改咗下年春節後可能ok先啦哈哈哈哈
剛改了標題
2月可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚??

Andy 哥, 你之前唔係好有信心咁share d link出黎買到疫苗架喎,乜咁快要改標題呀,咁咪自打咀巴囉🤣🤣🤣 所以封你做岸久先生係冇錯
引用:
原帖由 andy_2008 於 2020-12-13 18:57 發表 查看引用來源
剛改了標題
2月可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚??

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-12-11 13:10 發表 查看引用來源
andy_2008, 懷疑人生?
下星期四晚便是平安夜

回覆 3077# andy_2008 的帖子

其實之前已可以改夠一年啦。。。。
2020年2月8號開始入港要隔離14日哈哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆