上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
4.8k  443.1k

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-4-12 13:24 發表 查看引用來源
總之, 入境深圳&香港, 同樣免隔離, 才有意思. 去深圳時系福田口岸 & 回港時系羅湖口岸, 各等一個小時, 做快速測試, 都可以接受
曾國衞與內地及澳門討論通關安排, 稱香港清零是必備條件
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210412/bkn-20210412182618278-0412_00822_001.html

5月內地人可去香港吃喝玩樂、旅行、與香港家人及好友一聚

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-4-12 23:01 發表 查看引用來源
曾國衞與內地及澳門討論通關安排, 稱香港清零是必備條件
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210412/bkn-20210412182618278-0412_00822_001.html
最少連續28日清0. 等多2個月都唔知得唔得. 5月難D通關

引用:
原帖由 大口Sam 於 2021-4-14 09:06 發表 查看引用來源

最少連續28日清0. 等多2個月都唔知得唔得. 5月難D通關
80, 90&00後, 80%反對打疫苗. 佢地吾系好在乎幾時清零

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-4-13 23:43 發表 查看引用來源
5月內地人可去香港吃喝玩樂、旅行、與香港家人及好友一聚
我都唔明,你地係哩個貼年幾,我已經返左去幾次。

我唔會等班廢官做野囉。。

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2021-4-14 19:25 發表 查看引用來源

我都唔明,你地係哩個貼年幾,我已經返左去幾次。

我唔會等班廢官做野囉。。
你係咪诱使他人憎恨政權呀?hahaha……

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2021-4-14 16:05 發表 查看引用來源

表面是愛国五毛,實是雙面人,正忠诚的廢物。

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-4-15 11:48 發表 查看引用來源

表面是愛国五毛,實是雙面人,正忠诚的廢物。
On9曱甴困係香港又學人講乜野愛國。

國內任何一個市做到香港咁都係廢官要即刻下馬,唔好講乜野係咪黨員,廢就係廢同愛國無關。

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2021-4-15 08:05 發表 查看引用來源

On9曱甴比國安法打到雞飛狗走,係咪好撚嬲呀!?

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2021-4-15 02:46 發表 查看引用來源

On9曱甴困係香港又學人講乜野愛國。

國內任何一個市做到香港咁都係廢官要即刻下馬,唔好講乜野係咪黨員,廢就係廢同愛國無關。
香港市长做得好唔好呀?佢班3司13局廢柴做得好唔好呀,点解唔下馬。個個擦共产党鞋保平安,同你一鳩様囉。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆