上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
4.8k  443.1k

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-4-16 02:13 發表 查看引用來源

香港市长做得好唔好呀?佢班3司13局廢柴做得好唔好呀,点解唔下馬。個個擦共产党鞋保平安,同你一鳩様囉。
咁你咪申請一國一制囉,香港班港英餘孽好快下馬。

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-4-16 02:13 發表 查看引用來源

香港市长做得好唔好呀?佢班3司13局廢柴做得好唔好呀,点解唔下馬。個個擦共产党鞋保平安,同你一鳩様囉。
紅門c兄

我認為你去8樓
唔會次次都帶女出街的

引用:
原帖由 emau1 於 2021-4-16 05:11 發表 查看引用來源
紅門c兄

我認為你去8樓
唔會次次都帶女出街的
疫前你有去过沙咀八樓,你就知有冇得带女出街。

回覆 3514# hkg369 的帖子

無需理會清零,跟本無可能,集中研究睇有咩對策條件可以比人自由往返通關好過。。。。

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-4-17 09:01 發表 查看引用來源
無需理會清零,跟本無可能,集中研究睇有咩對策條件可以比人自由往返通關好過。。。。
消息指本港今日新增約20宗確診😵

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-4-17 01:40 發表 查看引用來源

疫前你有去过沙咀八樓,你就知有冇得带女出街。
紅門兄,正所謂夏蟲不可語冰,九十年代千禧年代而家果輩未體驗過,去排隊起個機已經好開心

附件

回覆 3526# Blackwood 的帖子

如果講以前的話,去揼骨個時,個骨妹一摸細路,直情叫佢唔好摸,要留力去第個地方玩㖭,個時完全無興趣係骨場搞呢啲野

旅業盼盡快推來港易振興經濟
https://hk.news.yahoo.com/%E6%97 ... F%9F-214500457.html
香港旅行社解困大聯盟召集人姚柏良認為,「來港易」可吸引內地旅客來港,振興經濟,惟最大阻礙是旅客返回內地仍需隔離14日,形容計劃「來港易,回鄉難」。

引用:
原帖由 Blackwood 於 2021-4-17 00:41 發表 查看引用來源
紅門兄,正所謂夏蟲不可語冰,九十年代千禧年代而家果輩未體驗過,去排隊起個機已經好開心
嗰時輪街症係玩東莞18式,囡囡唔过20歲,依家講多都嘥鳩气。

應該好快有通關希望,而家內地批准遲d可以接種復必泰,最怕佢地排擠外國疫苗。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆