上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
4.8k  443.3k

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-4-20 22:36 發表 查看引用來源
新加坡政府表示,自本周五(23日)凌晨起,從香港入境或過去14日曾到訪香港的人士,抵達新加坡後的隔離檢疫日數由14日減至7日,期間需要到指定的隔離設施。

希望大陸可以效法 ...
出境香港&入境香港, 要同步, 才有意思.

Good news: 港府研與廣東通關, 商討接種紀錄對接
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0421_00822_001.html

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-4-21 22:04 發表 查看引用來源
Good news: 港府研與廣東通關, 商討接種紀錄對接
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210421/bkn-20210421131352086-0421_00822_001.html
你帶女去開房

會玩d乜

andy哥咪繼續係到打飛機自hi囉  繼續燈   反正慣左   永世無期通關😪

Andy哥係有料既,真係冇乜邊個人出左個post成年幾都通唔到關,仲要個個月厚顏無恥咁改標題🤣🤣🤣

個post出咁耐燈足香港咁耐,不如Andy哥比d波馬心水比論壇兄弟參考下啦,唔買唔中,中左易過買餐餸🤣🤣🤣
引用:
原帖由 ken86133 於 2021-4-22 09:36 發表 查看引用來源
andy哥咪繼續係到打飛機自hi囉  繼續燈   反正慣左   永世無期通關😪

笑L左   咪好似,出街有啲人你叫佢帶口罩佢就繫咁同你講,五月能否通關六月能否通關

引用:
原帖由 魔鬼仔@666 於 2021-4-22 11:27 發表 查看引用來源
Andy哥係有料既,真係冇乜邊個人出左個post成年幾都通唔到關,仲要個個月厚顏無恥咁改標題🤣🤣🤣

個post出咁耐燈足香港咁耐,不如Andy哥比d波馬心水比論壇兄弟參考下啦,唔買唔中,中左易過買餐餸🤣🤣🤣

...
佢時運高,睇你唔到,睇你唔到。

引用:
原帖由 ken86133 於 2021-4-22 11:50 發表 查看引用來源
笑L左   咪好似,出街有啲人你叫佢帶口罩佢就繫咁同你講,五月能否通關六月能否通關
600幾萬人無打&吾肯打疫苗, 但就日日屌正苦, 吾取消中/港 21+21

引用:
原帖由 emau1 於 2021-4-21 23:04 發表 查看引用來源
你帶女去開房

會玩d乜
當然是 1Q 或 2Q

邪 post 勁!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆