上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
4.8k  444.0k

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-5-22 22:17 發表 查看引用來源
標題已改....
7月可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚??
應該寫遠一點,例如 12月可去內地....

Andy哥鐘意玩個標題你由得佢啦,唔係條19冇飛機打會好會悶架
引用:
原帖由 china_enter 於 2021-5-23 20:49 發表 查看引用來源
應該寫遠一點,例如 12月可去內地....

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-5-22 22:14 發表 查看引用來源
我覺得, 今年下半年可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚
一定要打完疫苗!!! 估計來回福田/皇崗新口岸時, 要掃(已打疫苗)二維碼.

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-5-24 12:48 發表 查看引用來源
一定要打完疫苗!!! 估計來回福田/皇崗新口岸時, 要掃(已打疫苗)二維碼.
消息指今增約2宗確診, 下午設疫情記者會

七月???得咩???

研究證復必泰科興均具保護作用
https://hd.stheadline.com/news/r ... 7%E4%BD%9C%E7%94%A8

引用:
原帖由 天字荳號飛 於 2021-5-26 10:49 發表 查看引用來源
七月???得咩???
From 31st July, still have 2 months.

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-5-25 13:22 發表 查看引用來源
bad news 增兩宗本地源頭不明個案, 巴基斯坦籍地盤工人及菲傭染疫
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2081871/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E6%B8%AF%E8%81%9E-%E5%A2%9E%E5%85%A9%E5%AE%97%E6%9C%AC%E5%9C%B0% ...
無心歧視. 但真系控制吾到. 見到佢地我會行開d.

實得架,睇下邊一年之嘛,如果Andy 哥仙遊左再搵佢d兄弟接力改標題
引用:
原帖由 天字荳號飛 於 2021-5-26 10:49 發表 查看引用來源
七月???得咩???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆