上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
4.8k  440.2k

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-6-5 19:34 發表 查看引用來源
【清零斷纜】天水圍17歲確診女學生染變種病毒, 母親初步確診  
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2091681/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E6%B8%AF%E8%81%9E-%E6%B8%85%E9%9B%B6%E6%96%B7%E7%BA%9C-%E5%A4%A9%E6 ...
7月可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚??
我覺得我要再改標題了

你老味報新聞去新聞資訊台啦,真係唔能屌你以為自己好撚型
引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-6-5 19:34 發表 查看引用來源
【清零斷纜】天水圍17歲確診女學生染變種病毒, 母親初步確診  
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2091681/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E6%B8%AF%E8%81%9E-%E6%B8%85%E9%9B%B6%E6%96%B7%E7%BA%9C-%E5%A4%A9%E6 ...

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-6-5 19:41 發表 查看引用來源
我覺得我要再改標題了
一早話咗今年都吾使諗通關。死心啦。

布吉七月開,芭堤雅十月開,唔諗等囉~走轉泰國一個月先

要七成人打左針,按依家速度起碼要到10月-11月
還要考慮秋冬季有可能第N波
再加上香港要連續本地零確診起碼28天,廣東先會考慮

保守估計,樓主的標題應改為"2022年1月可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚??"

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-6-5 19:41 發表 查看引用來源
我覺得我要再改標題了
又改? 點算?

不如改定2022春節前哈哈哈哈反正等過年算哈哈哈

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-6-8 23:23 發表 查看引用來源
不如改定2022春節前哈哈哈哈反正等過年算哈哈哈
以柒婆嘅團隊個撚個不務正業,下年過年都唔洗旨意

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-6-8 15:03 發表 查看引用來源
又改? 點算?
我看到這個圖, 感覺全世界都好起來了

附件

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-6-12 15:09 發表 查看引用來源
我看到這個圖, 感覺全世界都好起來了
你幾日唔出現咪好起來囉。以為你終於醒覺唔再出現可以結束呢個邪post。點知你又姣婆守唔到寡忍得嗰3日又出返黎獻世。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆