上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
4.8k  440.3k

會不會,政府以通关為名,騙港人.裝健康碼為實,過海神仙呢?

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2021-12-3 16:51 發表 查看引用來源
九成九。

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2021-12-4 08:51 發表 查看引用來源
絶對呃人,第一波通關呃選票,所謂明年三月大規模通關都不過做靚民調搏連任,最後普通市民都係無得北上

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2021-12-4 08:51 發表 查看引用來源
唔係騙, 係藉口推監控系統. 推行左好快可以通關. 3兩年內唔會出事, 小黃人都OK.

引用:
原帖由 大口Sam 於 2021-12-5 16:34 發表 查看引用來源

唔係騙, 係藉口推監控系統. 推行左好快可以通關. 3兩年內唔會出事, 小黃人都OK.
唔喺G蟲上去托咩,手續煩過撚。

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-12-6 09:19 發表 查看引用來源
可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

引用:
原帖由 andy_2008 於 2021-12-5 18:33 發表 查看引用來源
可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚
G版喺講G蟲,有真正需要人士,不在此列。

引用:
原帖由 大口Sam 於 2021-12-6 08:34 發表 查看引用來源

咁你未要3兩年,至可以見小凡BB?

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-12-6 09:19 發表 查看引用來源

到時幾時想趙幾件港人咪隨時出關就趙

通關在望|林鄭:通關配額初期以商務及公務優先 市民毋須急於周五申請港康碼
https://hd.stheadline.com/news/r ... F%E5%BA%B7%E7%A2%BC

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆