上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
4.8k  440.3k

引用:
原帖由 coboko123 於 2021-12-11 03:12 發表 查看引用來源
邪就甘啦,睇新聞話半年前死過人
我都知呢件事
我過兩日去闖一闖
我唯有唔搵d咁刺激野做

引用:
原帖由 emau1 於 2021-12-12 06:57 發表 查看引用來源
泊車?會唔會係去左德興火鍋呢
四樓紐約夜總會

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-12-13 00:50 發表 查看引用來源

四樓紐約夜總會
九千元請個司机?泊車仔俾一百,帶枝黑牌上会所(佢作,老K,会所靓妹,,皮喼藏屍件囡咪纽约囡,靓妹,藏屍件16对)

大公文匯全媒體報道:用於通關的「港康碼」系統本月10日起開放申請,副政府資訊科技總監黃志光今早(13日)透露說,截至早上8時,有超過38.6萬名市民申請「港康碼」帳戶,當中約11.5萬人已啟動帳戶。有近10萬人已開始上載「安心出行」的行蹤紀錄和下載健康碼。

若果深圳公安減薪3成,深圳娛樂埸所会不會加價?

聽講有新人到, 特登去視察, 福田有場俾人掃左, 要俾$$先準開. 開左關都唔好咁快落來玩, 睇定D

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-12-13 09:05 發表 查看引用來源
九千元請個司机?泊車仔俾一百,帶枝黑牌上会所(佢作,老K,会所靓妹,,皮喼藏屍件囡咪纽约囡,靓妹,藏屍件16对)
揸車,飲酒,老作紅門請人揸你返屋企定call九千文請嘅司机嚟揸車車你返屋企,你大能把ATM股票輸到想醉酒撞車死,
撞唔到,玩完波波吹波波?
以上唔会發生,因為红门就係老作猫

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2021-12-13 22:47 發表 查看引用來源
揸車,飲酒,老作紅門請人揸你返屋企定call九千文請嘅司机嚟揸車車你返屋企,你大能把ATM股票輸到想醉酒撞車死,
撞唔到,玩完波波吹波波?
以上唔会發生,因為红门就係老作猫 ...
佢有錢請司機,關你撚事呀。
羨慕定嫉妒呀。

引用:
原帖由 voking 於 2021-12-14 02:50 發表 查看引用來源

佢有錢請司機,關你撚事呀。
羨慕定嫉妒呀。
好撚嫉妒,老作先發生嘅事

下星期便是聖誕節了。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆