上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
4.8k  441.4k

2月8日便是本帖的兩周年慶, 還差18天便到。

代表Andy哥夢遺左2周年,Andy哥搵埋你d朋友出黎賀一賀佢

唔駛預我,我唔得閒
引用:
原帖由 andy_2008 於 2022-1-19 17:29 發表 查看引用來源
2月8日便是本帖的兩周年慶, 還差18天便到。

引用:
原帖由 魔鬼仔@666 於 2022-1-19 07:44 發表 查看引用來源
代表Andy哥夢遺左2周年,Andy哥搵埋你d朋友出黎賀一賀佢

唔駛預我,我唔得閒

三週年先喇。

咁要搵個人同Andy哥一齊倒數了,數左2年,怕佢悶
引用:
原帖由 reddoor 於 2022-1-20 02:21 發表 查看引用來源

三週年先喇。

引用:
原帖由 魔鬼仔@666 於 2022-1-21 16:39 發表 查看引用來源
咁要搵個人同Andy哥一齊倒數了,數左2年,怕佢悶

呢個POST好邪,開左咁耐封足咁耐,快D關帖啦!!!!!

又唔好咁講,呢個post都好幾好架,一來唔駛周圍去搵新聞網睇報導,二來到過年過節之前有條能樣會話比你仲有幾日會到,都幾貼心架🤣🤣
引用:
原帖由 馬尼拉 於 2022-1-21 23:00 發表 查看引用來源
呢個POST好邪,開左咁耐封足咁耐,快D關帖啦!!!!!

引用:
原帖由 魔鬼仔@666 於 2022-1-22 08:04 發表 查看引用來源
又唔好咁講,呢個post都好幾好架,一來唔駛周圍去搵新聞網睇報導,二來到過年過節之前有條能樣會話比你仲有幾日會到,都幾貼心架🤣🤣
去到過年, 我更會說恭喜發財

李丞責預測入秋可通關, 疫情未必能退卻
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/ente ... 0122_00862_001.html
我應該要改標題了

第5波疫情|港大學者薛達:通關若建基於清零 必成「泡影」
https://std.stheadline.com/realt ... -%E6%B3%A1%E5%BD%B1

3月可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚
大家覺得我要怎樣改標題呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆