上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
4.8k  440.5k

冇上黎一排,Andy 哥仲係咁能膠。

佢呢個post就黎3年喇, 膠人襯膠post😄😄😄
引用:
原帖由 hochan513 於 2022-8-22 14:44 發表 查看引用來源

你個腦真係有啲問題架喎,即係叫深圳同你香港一齊俾大陸隔開?人哋係中國既一部分,會唔會睬你啊?

疫情根本唔會完。 爆完又爆

引用:
原帖由 魔鬼仔@666 於 2022-9-1 18:59 發表 查看引用來源
通關又邁進一小步了

附件

內地同意,無話實行!

引用:
原帖由 天字荳號飛 於 2022-9-3 09:35 發表 查看引用來源
內地同意,無話實行!
【新聞點評】通關難過嫦娥奔月
https://hk.finance.yahoo.com/news/%E6%96%B0%E8%81%9E%E9%BB%9E%E8%A9%95-%E9%80%9A%E9%97%9C%E9%9B%A3%E9%81%8E%E5%AB%A6%E5%A8%A5%E5%A5%94%E6%9C%88-191300277.html

引用:
原帖由 kwoksiuhang7980 於 2022-9-2 01:44 發表 查看引用來源
疫情根本唔會完。 爆完又爆
深圳封城通到2046都通唔到啦。

多問題… 需克服… 無話比你過關… 超哥都唔比上深圳,通關咪發夢啦~

引用:
原帖由 天字荳號飛 於 2022-9-6 13:04 發表 查看引用來源
多問題… 需克服… 無話比你過關… 超哥都唔比上深圳,通關咪發夢啦~
在這裏先祝大家星期六中秋節快樂
可惜無法和中國大陸的囡囡人月兩團圓

一年容易又中秋, 可惜今年仍無法和大陸的团团人月兩團圓

引用:
原帖由 魔鬼仔@666 於 2022-9-1 18:59 發表 查看引用來源
我剛剛改了標題
2023年上半年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆