上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
4.8k  440.5k

去深圳縮減至 1000 人

附件

引用:
原帖由 天字荳號飛 於 2022-9-12 15:04 發表 查看引用來源
去深圳縮減至 1000 人
2025年前一定通到關喇,如果仲未通建議炸撚哂d關口佢。

引用:
原帖由 andy_2008 於 2022-9-12 13:22 發表 查看引用來源
我剛剛改了標題
2023年上半年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚
你不如你寫2046年啦咁樣穩陣dD啦, 或者想見效D就刪9左呢個 19 post 做福人群啦 ,post 咁耐西咁耐

引用:
原帖由 魔鬼仔@666 於 2022-9-12 20:19 發表 查看引用來源
你不如你寫2046年啦咁樣穩陣dD啦, 或者想見效D就刪9左呢個 19 post 做福人群啦 ,post 咁耐西咁耐
團圓夢三年不休, 還要等幾個中秋

附件

引用:
原帖由 andy_2008 於 2022-9-12 13:22 發表 查看引用來源
我剛剛改了標題
2023年上半年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚
改咁快? 年底前通關你咪又要改番轉頭

引用:
原帖由 大口Sam 於 2022-9-13 16:14 發表 查看引用來源

年底前, 似乎會先通國際關

引用:
原帖由 大口Sam 於 2022-9-13 16:14 發表 查看引用來源

年底前, 應該會先用逆向隔籬通關

引用:

改下世算啦。

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2022-9-16 08:52 發表 查看引用來源

改下世算啦。
不用等這麼久

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2022-9-12 16:45 發表 查看引用來源

2025年前一定通到關喇,如果仲未通建議炸撚哂d關口佢。
你快啲改呀唔係国安上門呀。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆