上一頁下一頁
發新話題

2023年, 可去內地吃喝玩樂、旅行、與內地家人及好友一聚

收藏  |  訂閱
4.8k  440.2k

引用:
原帖由 大口Sam 於 2022-9-13 16:14 發表 查看引用來源

改咁快? 年底前通關你咪又要改番轉頭
我只希望不要改為2024年

引用:
原帖由 andy_2008 於 2022-9-21 11:46 發表 查看引用來源
我只希望不要改為2024年
唔水啦, 直接改2047前...包通到

引用:
原帖由 大口Sam 於 2022-9-21 13:33 發表 查看引用來源

「來港易」及「回港易」不設限額適用於內地所有地區

附件

引用:
原帖由 大口Sam 於 2022-9-21 13:33 發表 查看引用來源
星期六便是國慶節, 可惜去唔到大陸

回覆 4564# andy_2008 的帖子

相信好多師兄弟 唔係好清楚大陸的現實情况!

實况係, 随时封小區, 一封就最少七日,不准外出!

隨時都可以叫停所有娛樂場所 包括KTV, 酒吧,戲院,GYM Centre......

更甚者是, 唔封區 ,都會有白名單限制🚫!非居民不能進入小區!

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2022-9-28 15:46 發表 查看引用來源
相信好多師兄弟 唔係好清楚大陸的現實情况!

實况係, 随时封小區, 一封就最少七日,不准外出!

隨時都可以叫停所有娛樂場所 包括KTV, 酒吧,戲院,GYM Centre......

更甚者是, 唔封區 ,都會有白名單限制🚫!非居民不能進入小區! ...
佢地中晒毒以為上面可以自出自入,天津今日全城核酸檢测,广州掃碼掃到你暈。

國慶日快樂.......

引用:
原帖由 andy_2008 於 2022-9-23 17:04 發表 查看引用來源
「來港易」及「回港易」不設限額適用於內地所有地區
「來港易」及「回港易」不設限額你post出黎做咩呢?
又唔會方便倒你同呢度一眾兄弟,

引用:
原帖由 hello179 於 2022-10-2 11:39 發表 查看引用來源

「來港易」及「回港易」不設限額你post出黎做咩呢?
又唔會方便倒你同呢度一眾兄弟,
「回港易」不設限額 is useful

建制圈盛傳二十大後內地放寬入境
https://hd.stheadline.com/news/r ... A%E5%BE%85%E9%81%87

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆